Daniel Constantin, despre decizia lui Cristian Piedone de a candida la Primăria Sectorului 4 din partea UNPR: „A ales calea interesului naţional“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copreşedintele PC Daneil Constantin FOTO Adevărul
Copreşedintele PC Daneil Constantin FOTO Adevărul

Copreşedintele ALDE, Daniel Constantin, spune că înţelege „calea interesului naţional“ aleasă de Cristian Piedone, care a anunţat că va candida din partea UNPR la Primăria Sectorului 4, şi nu din partea PC.

„Îi urez succes domnului Piedone. A ales o cale, am înţeles calea interesului naţional. E foarte bine. Noi ne vedem de treaba noastră. Întotdeauna am fost adeptul al unei politici de construcţie fără să stăm să ne pierdem în tot felul de conflicte personale, jigniri pe care să le adresăm public. Vreau să îi mulţumesc pentru activitatea pe care a avut-o în cadrul PC, să îi urez succes în continuare şi, sigur, viaţa merge mai departe, fiecare cu alegerea lui, chiar dacă au fost anumite lucruri pe care le-am şi clarificat cu dânsul. Ştia foarte bine că este desemnat prim-vicepreşedinte, şi-a dat acordul, dar astea sunt lucruri pe care niciodată nu le-am scos în public şi nu vreau să le scot nici acum", a spus Daniel Constantin, la finalul Biroului politic al ALDE.

Senatorul Dumitru Pelican a fost desemnat să coordoneze organizarea de noi alegeri la Sectorul 4. „Am intervenit în anumite locuri, unde au fost anumite probleme. La sectorul 4 a fost dizolvată organizaţia locală a PC pentru că de mâine cred că putem vorbi şi din punct de vedere juridic de ALDE. A fost desemnat acolo domnul senator Dumitru Pelican care să coordoneze organizare de noi alegeri şi lucrurile merg mai departe. Există o organizaţie la sectorul 4 PLR extrem de stabilă", a adăugat Constantin.

Deşi s-a speculat faptul că ar urma să candideze pentru postul de primar general al Bucureştiului, Cristian Popescu Piedone a declarat miercuri că va candida pentru scaunul de primar al Sectorului 4, ca şi până acum.

Edilul Sectorului 4 a declarat, pentru „Adevărul“, că are o datorie morală pentru toţi cei care l-au votat de-a lungul timpului.

 „Am o datorie de onoare pentru cei care m-au ales. Pentru că la examenul de anul viitor nu pot candida independent pentru că pot fi făcute anumite jocuri, am ales steagul pe care să-l pun pe cetate în anul 2016“, a precizat edilul. Acesta a spus că urmează să candideze din partea UNPR.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite