Daniel Florea, actualul primar PSD al Sectorului 5, spune că a câştigat alegerile „la o diferenţă semnificativă de voturi” şi cere renumărarea pentru toată Capitala

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul PSD în funcţie al Sectorului 5, Daniel Florea, susţine că a câştigat alegerile „la o diferenţă semnificativă de voturi” şi consideră că se impune renumărarea voturilor la nivelul tutoror secţiilor din Capitală.

„Biroul Electoral al Sectorului 5 a votat renumărarea voturilor. Înţeleg că s-a trimis la Biroul Electoral Municipal o contestaţie, formulată de unul dintre candidaţi şi astăzi înţeleg că Biroul Electoral Municipal a trimis către BEC această solicitare. Vom vedea. Din punctul meu de vedere este o tergiversare inutilă. Cred că se impune renumărarea voturilor la Sectorul 5 şi cred că în toată Capitala.Nu înţeleg de ce trebuie să stăm atât şi să ne gândim dacă să facem sau nu o renumărare. Până la urmă este important votul cetăţenilor şi contabilizarea lui corectă, nu că muncesc unii în plus două sau trei zile“, a declarat Daniel Florea.

Actualul primar consideră că la o renumărare va câştiga alegerile din sector, ba mai mult, va avea o diferenţă semnificativă.

„Cu siguranţă, v-am spus de acum două zile. În exit-pollurile pe care noi le aveam până la ora 18 eu aveam 31%, Băcanu 25 şi Piedone 23. Dintr-o dată Băcanu a rămas la 25, eu am coborât la 25 şi a urcat Piedone la 28”, a mai punctat Florea, potrivit Digi24.

Potrivit rezultatelor parţiale publicate de BEC, Sectorul 5 a fost câştigat de Cristian Popescu Piedone, condamnat în primă instanţă la opt ani şi 6 luni de închisoare în dosarul Colectiv.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite