Daniel Florea: Visul pe care l-am avut s-a îndeplinit. De la 1 martie se va face salubritate la standarde europene în Sectorul 5

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La bordul autogunoierei, Daniel Florea a afirmat că i s-a îndeplinit visul FOTO Primăria Sectorului 5
La bordul autogunoierei, Daniel Florea a afirmat că i s-a îndeplinit visul FOTO Primăria Sectorului 5

Primăria Sectorului 5 a prezentat vineri noile utilaje ale societăţii de salubrizare. Potrivit autorităţilor, de la 1 martie, pe străzile din Sectorul 5 vor umbla 120 de utilaje pentru colectarea deşeurilor. Primarul Sectorului 5 Daniel Florea a relatat că „visul pe care l-am avut s-a îndeplinit! Este momentul în care putem să arătăm fapte, putem să arătăm de ceea ce suntem în stare să facem”.

Potrivit primăriei, de la 1 martie, Sectorul 5 va avea cea mai mare şi mai modernă flotă de utillaje de salubrizare din România.

„Societatea îşi va începe activitatea pe 1 martie şi va beneficia de o dotare impresionantă – de peste 120 de utilaje, din care 37 autogunoiere mari, 9 autogunoiere mici, 37 basculante şi maşini specifice, 15 măturatori stradale, 25 - utilaje si recipienţi pentru reciclare”, se arată într-un comunicat al autorităţilor.

Primăria mai anunţă că locuitorii Sectorului 5 vor primi gratuit câte două pubele de 120 sau 240 de libri, pentru colectarea selectivă a deşeurilor menajere şi reciclabile.

daniel florea salubrizare foto facebook

„Visul pe care l-am avut s-a îndeplinit! Este momentul în care putem să arătăm fapte, putem să arătăm de ceea ce suntem în stare să facem. Avem cea mai mare şi mai modernă flotă de utilaje din România şi începând de la 1 martie se va face salubritate la standarne europene în Sectorul 5”, a declarat Daniel Florea.

Acesta din urmă a mai afirmat că în ultimii trei ani a strâns în Sectorul 5 o canditate de gunoi care în total ar umble Arena Naţională.

„Am ridicat de pe stradă cam 150.000  de metri cubi de gunoi în ultimii 3 ani. Asta înseamnă aproximativ 10.000 de tiruri, o coloană care s-ar întinde de la Bucureşti la Piteşti, sau o cantitate de gunoi suficientă pentru a umple Arena Nationala. Am făcut eforturi mari, am dat şi foarte multe amenzi, iar cetăţenii trebuie să înţeleagă că strada nu este coşul de gunoi al nimănui”, a conchis primarul.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite