Politică

articolul anterior articolul urmator

Daniel Suciu: „Domnilor miniştri de la USR, sunteţi mai aroganţi, mai îngâmfaţi şi mai incompetenţi decât eraţi în 2016”

11
14 Jun 2021 19:16:38
Autor: News.ro
Daniel Suciu le-a transmis miniştrilor USR că sunt mai aroganţi decât în 2016. FOTO: Captură
Daniel Suciu le-a transmis miniştrilor USR că sunt mai aroganţi decât în 2016. FOTO: Captură

Deputatul PSD Daniel Suciu le-a transmis miniştrilor USR că în prezent sunt mai aroganţi, mai îngâmfaţi şi mai incompetenţi decât erau în 2016. El a acuzat că, prin PNRR, coaliţia de guvernare vrea să continue „jaful şi furtul din bani europeni”.

Social-democratul Daniel Suciu a afirmat că nu este „nicio onoare şi plăcere” să îi privească în ochi pe miniştrii de la USR.

„Domnilor miniştri de la USR sunteţi mai aroganţi, mai îngâmfaţi şi mai incompetenţi acum decât eraţi în 2016. Asta e o realitate. Domnilor miniştri de la USR, nu e nicio onoare şi plăcere să vă privim în ochi. Veniţi acum cu nesimţire şi vă lăudaţi cu munca noastră. Mă bucur domnule Barna că aţi venit la acoperire, nu-i aşa? Prin PNRR vreţi să continuaţi jaful şi furtul din bani europeni. Asta vreţi să faceţi. Voi vorbiţi că noi ne uităm ca maimuţa la algoritmi?

Dar domnilor miniştri când vă dă Comisia Europeană cu PNRR în cap? Pentru voi înseamnă că vă uitaţi la PNRR ca viţelul la această poartă nouă la nivel european. Aţi elaborat ghidurile? Nu. Aţi făcut apel de proiecte? Nu. Aţi făcut achiziţii publice? Nu. În 2024 dacă vor putea beneficia firmele şi companiile de bani europeni. Domnul Ghinea, Cristian nu mai vorbiţi de Freud. Freud găsea explicaţii la prostie, vorbea de boli. Nu aţi vrea să vorbiţi de lucruri la care vă pricepeţi? Aţi fost zero în 2016? Zero sunteţi şi acum. Domnule Barna, la acoperire ca de obicei. Sora dvs ştie despre ce vorbesc”, a afirmat Daniel Suciu, la dezbaterea din plenul de luni a moţiunii simple a PSD împotriva lui Cristian Ghinea. 

Partidul Social Democrat a depus o moţiune simplă împotriva ministrului Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, care a fost dezbătută luni, în Parlament. Votul va fi dat marţi.
 

Vezi şi: Cristian Ghinea, la moţiunea simplă împotriva sa: „Am citit textul moţiunii, este un banc prost. Sunt cinci mari minciuni”

Grindeanu, la moţiunea simplă împotriva ministrului Ghinea: „Este prototipul useristului care ştie doar să dărâme. Este Clotilde Armand cu barbă şi burtă”

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

11 Comentarii

Utilizator Adevărul
14.06.2021, 19:25:59

Comentariu considerat abuziv.

muresan anna
14.06.2021, 19:29:56

Acest Daniel Suciu era maestru de ceremonii pe vremea lui Dragnea, iar pentru docilitate si supunere fata de lider a ajuns vicepremier. Acum trebuie sa fie vocal, altfel isi pierde beneficiile, asa ca.......o sa-l mai auzim. Debiteaza numai prostii.

+5 (9 voturi)
M Costi
14.06.2021, 19:34:35

"...mai aroganţi, mai îngâmfaţi şi mai incompetenţi..." !?! Da...si mai gargaragii.... !

-5 (9 voturi)
Utilizator Adevărul
14.06.2021, 19:57:48

Comentariu considerat abuziv.

Bil Gheitz
14.06.2021, 19:58:03

Deci Stanciu asta a luat cuvantul doar ca sa arunce cu niste laturi? Sa ii aminteasca cineva ca face parte din partidul care a sustinut-o de epava de Dancila si pe dejectia care ii cara geanta lui CV Tudor care a declarat ca ei fac ceva vor "pentru ca putem". Suciu sa iasa in strada si sa isi sustina punctul de vedere, asa de la tribuna celui mai mare penitenciar virtual din lume, orice rapandula politica poate sa zice orice. El e cea mai buna dovada. Ce este un Daniel Suciu? Un nume mai generic ca asta e doar "Ion Popescu". Conform CV-ului, DS este un jurnalist esuat care a fost momit de viata politica, o rapandula a societatii. Septembrie 2007 - Iunie 2012 - Consilier Parlamentar; Ianuarie 2007 - Septembrie 2007 - Director Cancelaria Prefectului - Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud; Septembrie 2006 - Ianuarie 2007 - Corespondent Evenimentul Zilei; Februarie 2004 - Ianuarie 2007 - Jurnalist, Sef departament politic cotidianul Mesagerul de Bistriţa-Năsăud. Deci a fost jurnalist de mana a 3-a, apoi sinecurist si de 12 ani e parlamentar anonim - alt bugetar platit degeaba.

+4 (8 voturi)

Vezi toate comentariile (11)

Modifică Setările