Dănuţ Andruşcă, considerat „cel mai idiot ministru“ de colegul Adrian Ţuţuianu, rămâne în funcţie. Moţiunea simplă, respinsă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputaţii au respins miercuri, în plen, moţiunea simplă depusă de PNL împotriva ministrului Economiei. Potrivit unor înregistrări apărute în spaţiul public, Adrian Ţuţuianu (vicepreşedinte PSD) consideră că Andruşcă e „cel mai idiot ministru“ şi că singura legătură cu economia a acestuia e că a avut o vulcanizare.

UPDATE Moţiunea simplă a fost respinsă, după ce 103 deputaţi au votat „pentru“, 146 „împotrivă“, iar 19 s-au abţinut.  


Ministrul Economiei i-a numit „plagiatori" pe iniţiatorii moţiunii, spunând că textul acesteia este copiat din moţiunea împotriva sa depusă la Senat în vară.

„Stimaţi plagiatori din PNL! Folosesc această sintagmă, plagiatori din PNL, pentru că cei 67 de semnatari ai textului pe care îl dezbatem astăzi nu sunt altceva decât nişte plagiatori. PNL este atât de interesat de economia românească şi are atât de mulţi specialişti în economie, încât tot ce au fost în stare să producă a fost un document copy-paste presărat cu una-două delaţiuni sau, ca să le spunem pe nume, una-două şobolăneli. Aproape jumătate din textul de astăzi este copiat din moţiunea adresată împotriva mea la Senat, în vară“, a afirmat ministrul Economiei, la dezbaterile din plenul Camerei Deputaţilor.

Potrivit unor înregistrări difuzate de România TV, Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte al PSD, consideră că social-democratul Dănuţ Andruşcă e „cel mai idiot ministru“ şi că are o singură legătură cu economia: a avut o vulcanizare. 

Mai mult, tot despre Andruşcă a spus că „e atât de prost că nu poate asculta mai mult de 5 minute când vorbeştecineva cu el“.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite