Darius Vâlcov continuă atacurile la Iohannis prin filmuleţe în care preşedintele e înfăţişat drept Hitler

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierul premierului Viorica Dăncilă Darius Vâlcov a postat, pe pagina sa de Facebook, un nou atac la adresa preşedintelui Klaus Iohannis, de data aceasta printr-un filmuleţ în care compară mişcarea #rezist cu nazimul şi pe şeful statului cu Hitler. Vâlcov a fost criticat recent şi pentru că a făcut publică pe reţeaua de socializare fişa medicală a unui protestatar, numindu-l pe acesta „sandilău”.

Darius Vâlcov, consilierul premierului Dăncilă şi principalul responsabil de implementarea programului de guvernare PSD, l-a atacat din nou pe pagina sa de Facebook pe preşedintele Klaus Iohannis. Dacă în urmă cu câteva zile acesta îl compara pe şeful statului cu un personaj din desene animate, numindu-l „leneş”, de data aceasta, Darius Vâlcov a postat un filmuleţ în care mişcarea #rezist era comparată cu nazismul, iar Klaus Iohannis cu Hitler, relatează G4media.ro.

Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă

Sursă foto: G4media.ro

Consilierul premierului a publicat pe Facebook şi fişa medicală personală a unui protestatar din Piaţa Victoriei, numindu-l „sandilău”, după care s-a plâns că postarea i-a fost ştearsă. Sandu Matei, protestatarul în cauză, a anunţat că îl va da în judecată pe Vâlcov.

„#antifacontraromaniei #AntifaesteRezist Postarea prin care arătam ca un lider #rezist este sandilău cu acte mi-a fost stearsa”, a scris Darius Vâlcov, după ce i-a fost ştersă postarea.

Darius Vâlcov este fost primar al oraşului Slatina condamnat în primă instanţă la opt ani de închisoare cu executare.în dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă, spălare de bani şi operaţiuni financiare sau acte de comerţ incompatibile cu funcţiile ocupate, după ce ar fi cerut de la o firmă de construcţii 20% din valoarea unor contracte publice, în perioada în care era edil al oraşului. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite