Politică

articolul anterior articolul urmator

De 1 Decembrie, unioniştii sunt la Alba Iulia. Zeci de mii de români vor participa la Marşul Unirii

24
18 Nov 2018 10:30:17
Lulea Marius Dorin
Zeci de mii de români vor participa de 1 decembrie la Marşul Unirii de la Alba Iulia.
Zeci de mii de români vor participa de 1 decembrie la Marşul Unirii de la Alba Iulia.

Pe data de 1 decembrie, atunci când sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire, unioniştii se vor afla la Alba Iulia, aşa cum au făcut în fiecare an.

Începând cu ora 08.00 va începe Marşul Unirii, o manifestaţie la care sunt aşteptate să participe zeci de mii de persoane din toată România dar şi din Republica Moldova.

Evenimentul este inclus în programul oficial al zilei cu plecare de la gara C.F.R.,  pe traseul bulevardul Ferdinand - Calea Moţilor - Parcul Unirii.

Va fi cel mai mare marş organizat vreodată în România, căci Alba Iulia va fi adevărat neîncăpătoare(cine a căutat cazare ştie deja că până la Sibiu inclusiv toate cazările sunt deja ocupate).

Vor exista restricţii de trafic aşa că nu vă aşteptaţi să ajungeţi cu maşina în centrul oraşului căci acest lucru nu se va putea întâmpla.

Marşul Unirii din acest an este despre ceea ce a fost dar şi despre ceea ce trebuie să se întâmple: despre dreptul românilor de a trăi în acelaşi stat în ciuda intereselor grupurilor mafiote organizate politic şi care conduc la moment Republica Moldova.

La Marşul Unirii nu este despre politică, nu este despre partide, este despre societatea civilă şi toată lumea are loc. Nu este un protest ci este o celebrare a unei mari sărbători şi aşa trebuie să rămână. Aşa că cei interesaţi să vină pentru a îşi îndrepta mesajul împotriva cuiva mai bine să stea acasă şi să se întrebe mai bine ce fac ei pentru România şi nu ceea ce fac alţii pentru Ţară.

Luaţi-vă cu voi steagurile tricolore şi mesajele unioniste căci va fi mai ales despre Unirea dintre România şi Republica Moldova, despre proiectul nostru naţional şi care vizează dreptul nostru de a trăi cu toţii într-un singur stat.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

24 Comentarii

zbucium ion
19.11.2018, 02:46:11

Drepturile românilor Romaniei se termina in fata frontierei UE cu R.Moldova de pe Prut, de unde de cealaltă parte incepe teritoriul național al unui alt stat si drepturile moldovenilor cetățeni ai R.Moldova. Orice încercare de VIOLARE a frontierei unui stat este un act CONDAMNABIL din partea comunității internaționale, pasibil de sancțiuni dure conform legislației. Cetățenii Romaniei sub niciun motiv n-au dreptul de a incalca principiile fundamentale ale dreptului international, regimul de frontiera si de a invada teritoriul unii alt stat, de a desfășura pe el acțiuni neautorizate - marșuri, mitinguri, acțiuni provocatoare de amestec in afacerile interne, NELOIALE, anti-statale, tentative de răsturnare a ordinii legale, constituționale existente, care pun in pericol securitatea națională a statului R.Moldova. Prima ar trebui sa stopeze tentativele de fraudare premeditata a frontierei UE politia de frontiera română de la punctele de control Ungheni, Sculeni, Albita, Galați etc., iar in caz de spargere a frontierei de către INFRACTORI - riposta infracțiunilor trebuie s-o dea politia de frontiera a R.Moldova. Platforma "'unionista"' a circa 100 de ONG-uri din Romania e specializata in ACȚIUNI PROVOCATOARE de destabilizare politica in R.Moldova la comanda unor forte externe NELOIALE fata de independenta națională a R.Moldova si fata de asocierea sa libera cu UE. Liderii ei demult sfidează legislația in vigoare si se vor, se cer pe banca acuzaților.

0 (10 voturi)
zbucium ion
19.11.2018, 02:54:38

Provocările ce se pun la cale vor demonstra NESIGURANȚA securității frontierei UE de pe Prut si neîndoielnic vor prejudicia aspirațiile Romaniei de aderare la spațiul Schengen.

0 (8 voturi)
Gaina Vasile
19.11.2018, 09:54:38

Lulea nu mai incerca sa distorsionezi adevarul. Nu cauta sa ne bagi in fatza Rusiei desi te-au platit ptr asta. Frontierele au fost trasate dupa al doilea razboi mondial si asa raman. Romania nu-i Rusia sa poata ocupa orice doreste. Noi romanii suntem in UE voi moldovenii in CSU cu Putin in frunte.

-4 (6 voturi)
zbucium ion
19.11.2018, 04:47:28

Unioniștii prin marșurile lor ÎNSCENEAZĂ "pericolul" unirii si dispariției R.Moldova si din instinct de autoapărare a tărișoarei lor dragi moldovenii la alegerile prezidențiale l-au ales pe cel mai aprig anti-"unionist" - pe Igor Dodon in fotoliu de președinte al R.Moldova. Se pare ca acele servicii indirecte oferite de ""Acțiunea 2012"si "Tinerii Moldovei" nu sunt de ajuns - Dodon vrea tot prin aceeasi strategie electorala anti-"unionista" sa câștige in februarie 2019 si alegerile parlamentare. Marsul unionist preconizat pentru 1 decembrie parca ar fi la comanda sa - e taman ceea ce are cel mai mult nevoie pentru a încalecă din nou pe cal in postura de mare apărător al R.Moldova de pericolul "unionist", de care electoratul nu trebuie sa uite înainte de a decide cărui partid sa-si dea votul.

-2 (8 voturi)
Coco
19.11.2018, 09:47:35

Bine ca mi-am facut rost de cazare, un pic cam departe ca o sa fie mare aglomeratie, dar merge. Cel mai mult as vrea sa discut si cu fratii romani moldoveni din asa zisul stat infiintat de Stalin care dupa atata drum facut ii clar ca nu fac parte din categoria creierelor spalate cu himera statalitatii trambitatya de alogeni de gen Zbuciumov & co.

0 (6 voturi)

Vezi toate comentariile (24)