articolul urmator

De ce a fost votat în Parlament şi de ce nu trebuie să intre în vigoare Codul Administrativ

5
10 Jul 2018 12:13:51
Florin Bondar
FOTO Mediafax
FOTO Mediafax

5 Comentarii

eu doar constat
10.07.2018, 16:23:49

Mult zgomot pentru nimic. Pentru ca tot ce sustine acest "expert" este impotriva principiilor democratiei si ale Constitutiei. Poate e gresit ce s-a votat, dar majoritatea din orice Parlament din lume decide ce se legifereaza si nu voci izolate de experti, sau chiar mai grupate din minoritate. A prezentat dl. "expert" toate aceste argumente majoritatii din Parlament? Daca da, care au fost argumentele acestei majoritati pentru a le respinge? Un adevar nu este niciodata absolut, ci intotdeauna relativ; el este intotdeauna adevarul celuia care il sustine. Poate are dreptate, dar intotdeauna legile se aplica dupa principiul "Dura lex, sed lex". De ce credeti ca a aparut acest principiu, inca din timpul romanilor? Pentru simplul motiv ca si atunci au aparut "experti", care sa critice anumite legi, dar au fost obligati sa le accepte si sa li se supuna.

-1 (3 voturi)
DG Gabriel
10.07.2018, 20:22:56

eu doar constat Mai domnule, ca mai rau nu ma pot adresa, iar vii cu povestioare. Oare nu ai aflat ca parlamentul a refuzat de mult sa mai asculte parerile expertilor sau ca dezbaterile publice sunt complet ignorate? Pentru un troll, dai dovada de lipsa de prudenta, trecand nonsalant peste informatiile deja existente in spatiul public.

0 (2 voturi)
DG Gabriel
10.07.2018, 20:17:59

Textul e lung si stufos, cele cateva idei sunt raspandite pe zeci de randuri, se disipeaza si diluiaza in povestea asta plata si cu multe locuri comune. Ce v-a luat??ca pana si introducerea ocupa trei paragrafe .

-1 (1 vot)
Tepes
11.07.2018, 09:24:29

DG Gabriel Ce l-a apucat? Nu prea are ce spune și atunci scrie cuvinte. Ba mai vine și cu idei năstrușnice "Funcţionarii publici, care tot vin cu legea în mână de fiecare dată când vrea să urnească lucrurile din loc cu o măsură rapidă, încep să îl irite." Și care ar fi părerea primarului în viziunea "expertului"? "Nu poate nici angaja alţii pentru că salariile sunt mici şi tinerii care ar avea energia să-i asculte ordinele pleacă în oraşe mai mari sau îşi încearcă norocul în străinătate." Adică tinerii pot să treacă de partea coruptului, adică au energia de a face rău, fără probleme, spre deosebire de bătrâni care tot vin cu legea în mână. Bravo domnule. Cei la #rezist și de la USR, vă știu ideile? Că doar pentru ei combateți.

+1 (1 vot)
eu doar constat
11.07.2018, 18:45:35

DG Gabriel Ce vrei sa demonstrezi? Ca nu sunt de acord ca exista diferite opinii, mai experte sau mai pe langa? Fals. Diferenta este ca in Parlament nu se tine seama de "expertize" din afara lui si se voteaza si se adopta dupa regula majoritatea decide, dupa care legea este obiligatoriu de respectat. Nu conteaza cata dreptate are "expertul" din afara parlamentului si cati ca dta ii tin partea (poate chiar si eu ca fond), dar in final cei care combat majoritatea raman cu informatiile existente in spatiul public, sau cu parerile proprii, iar legea intra in vigoare. Nu sunt povestioare, ci realitatea, pe care cei care fac permanenta opozitie, nu vor sa o accepte, chiar si dupa adoptarea legii cu ignorarea opiniilor si "expertizelor" lor. Colac peste pupaza, PNL, principalul partid de opozitie nu va contesta legea la CCR pentru ca i se scoala primarii proprii in cap: acestia vor legea asa cum a iesit. Pentru moment USR este in cautare de semnaturi pentru a putea ataca ea legea la CCR. Deci, unde sunt povestioarele?