articolul anterior articolul urmator

De ce nu apar plăcuţe „Iubim PSD“? Un posibil răspuns, la miting

47
9 Aug 2018 20:12:24
Ion M. Ionita
În aşteptarea mitingului FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
În aşteptarea mitingului FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

47 Comentarii

B Mihai
9.08.2018, 20:20:39

Pentru că .. de exemplu, mai știe și ”poporul suveran” cum e una alta... Fleacuri, monșer a. infrastructură b. relația stat-pulime c. unde este locul / ajung cei care ”smântânesc” la greu banul public .... șamd. Și a aflat nu din filme, ci de prin UE, unii DIRECT (că acolo cca 2 milioane de români produc plus valoare !!) alții de la cei antemenționați. GHINION !!

+4 (4 voturi)
daco getul
9.08.2018, 20:41:46

Comentariu considerat abuziv.

herr v.5.02
9.08.2018, 20:48:32

De ce nu apar plăcuţe „Iubim PSD“? Oameni rai, maica :))

+5 (7 voturi)
Vanatorul/d.c.
9.08.2018, 20:50:15

”De ce sloganurile anti-PSD devin virale, dacă lumea e atât de mulţumită? ” Din cauza propagandei..! Cu asta a ramas..! Cu teribilisme propagandistice de doi bani..! Insa nu cu asta ii veti alunga de la guvernare pe mafiotii pesedisti..! Si nici cu diversiuni caraghioase de genul ”vin un milion de diasporeni si ii da un guvern pe tava lui Iohannios si mafiotilor limberali care l-au plantat la Cotroceni..! Si vad ca trebuie sa mai intreb o data..Daca maine apar masini cu placute ”M**EPNL”, sau ”M**EKLAUS”, sau..etc, cum o dati la intors fara sa va umpleti de penibil..?:)) repet..Uneori mi-e atat de jena de ce citesc pe paginile unor..bloggeri si jurnalisti deontologi (propagandisti 100%), incat consider ca nici n-ar merita sa le mai ..fac rating postand un comentariu..! Au uitat de esenta meseriei de jurnalist, au uitat de notiuni ca onoare, demnitate, liber arbitru, corectitudine; nu mai au nici un pic de respect pentru adevar si normalitate, si niciun pic de retinere in..opintirile lor propagandistice..! Au transfrmat publicatii quality in ..gazete de perete ale unor grupari de putere si interese de tip mafiot, fituici care mustesc de manipulare, minciuni si indemuri la ura si violente stradale..! Au..babuinizat complet mesajul si..peisajul jurnalistic, ba chiar au mers pana la ..isterizarea generalizata a acestora (vezi cazul cu..amploarea propagandistica data unei pornografii tampe si teribiliste de genul "M**EPSD" , si nu poti sa nu te intrebi ce s-ar fi intamplat daca ar fi aparut inc-o masina placuța ”M**PNL”, sau una cu ”M**EIOHA”), practic o alienare colectiva de dimensiuni nemaintalnite pe alte coclauri europene. Si toate astea pentru ce..? Ca sa apere interesele si manariile politico-mafiote ale celor doua tabere de politicieni nenorociti, care ocupa vremelnic cele mai inalte functii in stat, toti niste escroci si mincinosi ordinari, gargaragii ipocriti si fanfaroni pe care ii doare taman in dos de halul in care a ajuns tara sub ”conducerea lor geniala”, adica acolo unde-i doare si de lipsurile si problemele romanilor simpli si ”curati”, de-afara sau din tara..!

-13 (15 voturi)
daco getul
9.08.2018, 20:51:58

ion m ionita diaspora a venit cu muia, sta ce sta, isi ia muia si pleaca, ce ramane dupa muie? ce sanse mai are un popor al carui suprem argument e muia? naste protestul muiesc niste lideri cu care sa se identifice sau mai degraba e vb de un fel de protest oiesc si dezorganizat? de ce datatorii de muie diasporeasca nu se maobilizeaza la vot cand e cazul? ar reprezenta vreo 25-30% din votanti, suficient pt ca opozitia sa castige? ciudat popor, tre sa recunoastem

-11 (13 voturi)