De ce nu a venit Liviu Dragnea la vot cu iubita sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea. FOTO Inquam Photos
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea. FOTO Inquam Photos

Preşedintele PSD Liviu Dragnea s-a prezentat, sâmbătă, la Liceul Jean Monnet pentru a vota la referendumul pentru modificarea Constituţiei în sensul redefinirii familiei. Liderul PSD a venit singur, nefiind însoţit de partenera sa, Irina Tănase.

Liviu Dragnea a fost întrebat de ce nu a venit la vot însoţit de partenera sa, Irina Tănase. „Ea fiind din Bucureşti trebuie să voteze la secţia unde este arondată“, a declarat Dragnea. 

Un reporter a insistat şi a precizat faptul că legea îi permitea să voteze acolo unde a votat şi preşedintele PSD. „A zis că vrea să meargă acolo”, a replicat Liviu Dragnea. 

Întrebat dacă crede că are o familie tradiţională, Dragnea a explicat că o astfel de familie este formată dintr-un bărbat şi o femeie care pot face copii sau pot adopta copii.

„Ştiţi ce înseamnă familia tradiţională? O femeie şi un bărbat care pot face copii. Sau pot adopta. Este familie tradiţională şi dacă adoptă un copil, înseamnă că acel copil are şansa dragostei de mamă”, a spus Dragnea.

De asemenea, întrebat ce va face dacă la un moment dat un membru al familiei sale va recunoaşte că are altă orientare sexuală, liderul PSD a spus că l-ar ajuta, pentru că el nu respinge niciun fel de minoritate.

„Eu nu resping niciun fel de minoritate, nici măcar minoritatea sexuală. Nu încercaţi să spuneţi că acest vot este împotriva unei minorităţi! Categoric nu, dimpotrivă, cu multă înţelepciune şi maturitate trebuie să construim un cadru legal pentru parteneriatul civil”, a spus Dragnea.

Citeşte şi:

Dragnea, mai „urât“ în secţia de votare decât Băsescu. Liderul PSD: N-au cei şapte ani de acasă

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite