De ce nu vine Radu Berceanu în faţa Comisiei de anchetă: Nicolicea era electrician, acum e mare specialist în drept. Fifor, fost bibliotecar de la Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Berceanu
Radu Berceanu

Fostul lider PDL Radu Berceanu susţine că nu va veni din Craiova până la Bucureşti pe banii lui pentru a fi audiat, în Comisia care anchetează fraudarea alegerilor prezidenţiale din 2009, de "un fost electrician", Eugen Nicolicea, şi de "un fost bibliotecar din Craiova", Mihai Fifor.

”Mi-a trimis o secretară un SMS în care îmi spunea că trebuie să mă prezint la această Comisie. Am trimis şi eu un SMS înapoi în care am întrebat: bun, şi cine plăteţeşte deplasarea de la Craiova şi înapoi? De atunci nimeni nu mi-a mai zis nimic. E uşor aşa să zici că faci comisie de anchetă, dar oamenii vin toată ţara. Eu ştiu cum e pe la comisie în Parlament, că stai o zi întreagă ca să îşi facă publicitate nişte senatori şi deputaţi pe care îi cunosc de când erau mici.  Adică inventează comisii şi modifică regulamentele electricianul ăla, care acum e mare specialist în drept Nicolicea. Când era la PD Mehedinţi era electrician, acum e mare specialist în drept. Bravo lui, că a evoluat, dar cine îmi dă mie înapoi ziua aia pierdută pe la comisie, că dacă stau bine să mă gândesc, eu în 2009 nu eram implicat în campania electorală, nu mai aveam nicio funcţie, dar ei vor să mă întrebe. Să mă întrebe, că eu n-am o problemă, însă înainte să plătească”, a declarat Radu Berceanu, pentru stiripesurse.ro. 

Fostul ministru PDL şi-a amintit şi de senatorul PSD Mihai Fifor, preşedintele Comisiei de anchetă. 

"Eu voi veni în faţa comisiei, dar când rezolvă şi ei această problemă. Că să stau acum pe banii mei să mă întrebe un fost bibliotecar de la Craiova, care acum a ajuns mare preşedinte de comisie, domnul Fifor, care e omul lui Prioteasa, nici asta nu-mi e tocmai comod. Vor reprograma ei audierea după ce vor rezolva problema banilor”, a mai spus Berceanu.

Comisia de anchetă îşi va relua activitatea marţi, 6 iunie. Vor fi audiaţi fostul premier şi preşedinte PDL Emil Boc, precum şi liderii PDL Radu Berceanu, Adriean Videanu şi Gheorghe Flutur, implicaţi în campania electorală din 2009.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite