Politică

articolul anterior articolul urmator

De ce nu ne vrea Germania în Schengen

63
3 Mar 2013 20:16:46
Autor: Romulus Georgescu, Adina Vlad
Opoziţia Angelei Merkel  ne lasă în afara spaţiului Schengen FOTO Reuters
Opoziţia Angelei Merkel  ne lasă în afara spaţiului Schengen FOTO Reuters

63 Comentarii

calu
3.03.2013, 21:25:26

De ce?simplu,pentru ca nu suntem pregatiti.Romania este surprinsa din nou cu pantalonii in vine si deh,daca noi nu suntem in stare sa -i ridicam riscam ,ca intodeauna,sa ne aratam goliciunea,iar de ridicat n-o sa vina chiar nemtii sa ni-i ridice.

+7 (17 voturi)
Voi Nicu
3.03.2013, 21:30:08

oare ce a-ti vrea sa va asteptati de la clarvazatorul conducator al Romaniei?,nu va ajunge cat bine a facut tarii si poporului sau,nu s-a dezmintit si nu se va dezminte niciodata ,ura sa impotriva propiului popor este fara margini ,iar predispozitia lui malefica pt a distruge tot ce-i romanesc la fel.Sunt ferm convins ca atata timp cat acest om v-a exista la Cotroceni, nimic bun nu se va intampla in Romania,asta pana nu v-a baga tara intr-un razboi civil nu se v-a lasa.

-17 (29 voturi)
calu
3.03.2013, 21:37:14

Vai voi nicule bre,ce ai bre cu Basescu ca dupe cum vad el este bine vazut de catre mai marii Europei,dar ce sa faca el cand din spate vin astia din usl cu furci si topoare si.-i ataca pe occidentali.Pai zici bine matale sau ti-a marit leafa astia din usl sa improsti cu mizerie Presedintele ori de cate ori iti pune cate un leu la cei 50 pe care ti-i ofera.

+13 (21 voturi)
Postolache Nicolae
3.03.2013, 22:39:22

Germanii fac si vor face ceea ce este bine pentru tara lor! Fiind vorba de declaratia MINISTRULUI GERMAN DE INTERNE, este foarte clar ca Germania vrea sa aiba un control asupra "migratorilor" din ROMANIA SI BULGARIA! Vor sa "filtreze" eficient aceasta masa amorfa de vanatori de chilipiruri(in ce mai bun caz), de hoti, cersetori si prostituate! Nu mai accepta sa le "exportam" pe cei pe care si noi romanii din Romania ii consideram si ii tratam ca pe niste cetateni de categoria a-III-a ! Pur si simplu nu mai vor sa "recicleze" "rezidurile umane" produse de societatea post-comunista romaneasca ! "ARBEIT MACHT FREI!" Desi aceste cuvinte au o semnificatie ingrozitoare in memoria colectiva a Europei si a lumii, cred ca pot constitui pentru noi un indemn pentru prezent si viitor! Trebuie sa inlocuim acea mioritica lozinca din decembrie '89, "VOM MURI SI VOM FI LIBERI!" cu o varianta optimista: "VOM MUNCI SI VOM FI LIBERI!" Si poate ca in felul acesta vom indeplini si idealurile pentru care ei s-au jertfit si vom fi LIBERI sa intram si in "spatiul Schengen"! Pe scurt: LA MUNCA CA VIATA-I SCURTA!

+8 (14 voturi)
alexandru alex
3.03.2013, 22:45:38

ministrul de externe este vorba lui Caragiale, cam zevzec, auzi nu mai e intersat sa faca parte din proces, dar ce, Romania e SRL-ul mamicii dumnealui ? in viata mea nu am auzit asemenea elucubratii, interesul nostru al tuturor e calcat in picioare de un diletant, face gafe dupa gafe si pontacul il apara neobosit! acum sa nu se trezeasca unul pe aici sa zica, cum ca sunt basisit, ca unii atata inteleg, cum nu pupi uslasii, cum le vezi greselile si gogomaniile si gata , esti basisit! de s-ar trezi poporul asta si ar iesi in strada ca bulgarii!

+5 (11 voturi)