articolul anterior articolul urmator

De ce ai să votezi

36
15 May 2019 16:50:54
Deutsche Welle
FOTO EPA
FOTO EPA

36 Comentarii

Arsenie Bujor
15.05.2019, 17:31:53

Bravos dle Iancu! Îi dam jos, tule gîtii lor.

+4 (6 voturi)
Constantine Constantine
15.05.2019, 17:37:40

Ma doare in pix de Dragnea,Orban si ceilalti patrihoti.Eu sint declarat neutru si condamn toata clasa politica din Romania. Suporterii si/sau sustinatorii, nu au nici o vina: ei sint pur si simplu manipulati.In ultimul timp exista presiuni din partea tuturor sa te prezinti la vot pentru ca actuala putere sa fie inlocuita. Bun, dar merita sa faci pasul acesta? Exista vre-o garantie ca noii veniti vor face ceva pentru Romania? In speta PNL deoarece restul partidelor nu vor o uniune de dreapta din cauza intereselor personale si de grup.Insa eu sigur ca o mare parte din electorat nu au uitat ca PNL e o grupare deviationista spre stinga, s-a unit cu PSD doar ca sa fie la putere.Si a facut lucrul acesta de mai multe ori lucru pe care chiar electoratul lor l-a condamnat.Sa se fi schimbat PNL-ul intre timp? Eu nu cred doar sint aceleasi personaje de ani si ani de zile. Democratia desemnarii candidatilor facuta pe liste demonstreaza acest lucru.Apoi cind e vorba de vre-un interes personal, toate partidele devin prietene; cind e vorba de mariri salariale si pensii speciale toata lumea politica ridica mina sus!Iar lucrul acesta se repeta de 30 de ani.In schimb cei pentru care se fac ca lucreaza , adica poporul, se scobesc adinc in buzunare pentru a face fata ridicarii preturilor, cresterii monerdei euro, impunerea unor noi taxe etc etc.Dintre acestia cei cu salariul minim brut au alocati pentru hrana mizerabila suma de 13, 50 lei/zi? Si asta in conditiile in care PSD-ul se cheama partid de stinga! Pe de alta parte PNL crede ca aceasta suma e prea mare! Si atunci de ce trebuie sa ma duc eu sa-i votez in ideia ca va apare un cal breaz cind toate partidele politice sint o apa si-un pamint? Au avut timp 30 de ani sa repare nedreptatile facute de societatea anterioara.Amintiti-va de ei cind erau in aula patriarhiei , imbracati ponosit, cu mincarea invelita in ziare si cum se bateau cu pumnii in piept ca vor face si vor drege.Au facut, dar doar pentru ei> Azi toti au devenit mari mahari, cu salarii si pensii barosane si cu afaceri de nici familiile lor nu le pot face fata si atunci apeleaza la terti.Au facut acumulari materiale asa cum visau cind l-au eliminat pe Ceausescu.Problema e ca nu le ajunge si nu se mai satura.Pe astia vreti sa-i votez eu?

-4 (12 voturi)
herr v.6.01
15.05.2019, 17:36:01

DA !

+1 (3 voturi)
Lupul vinator
15.05.2019, 18:11:08

Singura solutie de a scapa de comunisti acum dupa 30 de ani de democratie originala mioritica este ca tot poporul sa iasa la VOT . Votati pe oricine , Votati orice , dar va rog nu votati : PSD , UDMR , ALDE . Daca vreti binele Romaniei , votati altceva .

+1 (11 voturi)
Markus Roman
15.05.2019, 18:21:18

Daca va e frica de Dragnea, cu siguranta ca nu va este frica de bandele de huligani ale lui Iohannis. Dragnea este violent si bataus, iar bandele de huligani iohanniste sunt pasnice.

-7 (15 voturi)