Demisie din Guvern. Andi Manciu, şeful Grupului de Comunicare Strategică, pleacă de la Palatul Victoria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andi Manciu FOTO Inqaum Photos / Octav Ganea
Andi Manciu FOTO Inqaum Photos / Octav Ganea

Andi Manciu, consilier de stat şi şeful Grupului de Comunicare Strategică, a anunţat că şi-a demisia din funcţia deţinută în Guvernul României, după aproape un an şi jumătate în care a ocupat această funcţie.

„M-am hotărât să solicit eliberarea mea din funcţie începând din 1 Mai. S-a făcut aproape un an şi jumătate în care m-am ocupat în calitate de consilier de stat de coordonarea comunicării guvernamentale. O perioadă dificilă, încărcată, plină de provocări şi de momente care îmi vor rămâne în minte pentru multă vreme de acum încolo. Acum e momentul să pun punct şi alţii să preia această responsabilitate”, a scrie pe pagina sa de Facebook Andi Manciu. 

Manciu nu era doar consilier pe probleme de comunicare, ci şi şeful Grupului de Comunicare Strategică , adică forul care s-a ocupat de raportările şi informaţiile despre pandemie care veaneau dinspre Guvern. „Vreau să le mulţumesc celor care mi-au acordat încredere şi sper că tot ce am făcut le-a răsplătit această încredere. Am pus toată energia şi priceperea mea pentru a face lucrurile cât se poate de bine, în condiţiile date. A fost un maraton pe care l-am dus la final. Sunt mulţumit că las ceva în urmă în privinţa modului în care se realizează comunicarea guvernamentală, lucruri care nu pot fi întoarse, ci pot fi duse doar mai departe.

Le transmit aprecierea mea celor din Direcţia de comunicare a Guvernului, pentru faptul că au ţinut pasul cu un ritm, uneori, infernal. De prea multe ori munca acestor oameni este văzută ca un dat, ceva ce vine de la sine. Nu este aşa! Acolo în spate sunt persoane care zilnic sunt preocupate să facă lucrurile să funcţioneze, şi prea puţini le realizează sau apreciază eforturile”, a completat Andi Manciu

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite