Demisie în USR: M-am săturat de atâtea certuri interne. Am găsit aici porcăială de cea mai joasă speţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cami Băcioiu FOTO Facebook
Cami Băcioiu FOTO Facebook

Cami Băcioiu, membru USR Bucureşti, a afirmat luni că şi-a dat demisia din partid invocând că s-a săturat de certurile interne. Aceasta mai susţine că deşi în partid „sunt şi oameni foarte buni”, în interior a găsit şi „porcăială de cea mai joasă speţă”.

Fost membru USR Sector 1 Bucureşti, aceasta afirmă pe Facebook că şi-a dat demisia din cauza certurilor interne din partid.


„Azi mi-am dat demisia din USR. M-am săturat de atâtea certuri interne şi de atâta grobianism şi idolatrie dementă de a căror existenţă am fost profund şocată. USR-ul trebuia să fie format din oameni educaţi care să salveze România. Nu sunt toţi educaţi, sau cu bun simţ, iar respectul pentru cel de lângă tine e doar o glumă bună câteodată.

M-am aşteptat să găsesc un mediu profesionist, de oameni care lucrează împreună spre un scop mai înalt. Am găsit porcăială de cea mai joasă speţă.

Sunt şi oameni buni, oameni foarte buni care lucrează zi de zi pentru o comunitate decentă. Oameni care se luptă prin consilii cu indecenţa, prostia şi hoţia. Dar ei fac asta în ciuda mediului intern din partid, nu cu ajutorul tuturor colegilor.

Poate am fost eu naivă. Poate aşa e în politică. Eu clar nu-s făcută să ma porcăi, să arunc cu invective şi să mă caţăr pe cadavre ca să fiu şef. Aşa că povestea mea politică s-a încheiat azi.

O să susţin USR-ul în continuare pentru oamenii ăia decenţi şi muncitori pe care i-am cunoscut”, a scris Cami Băcioiu

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite