Denise Rifai, reacţie vehementă la adresa Vioricăi Dăncilă: Agramata asta, coana Veorika, are un tupeu pe care eu nu pot să-l mai cuprind

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Denise Rifai Sursa Facebook DR
Denise Rifai Sursa Facebook DR

Jurnalista Denise Rifai a avut o reacţie vehementă la adresa fostului premier Viorica Dăncilă, pe care a numit-o „agramată“.

„Doamne Fereste! Asta da, Blestem pe Tarisoara asta. Agramata asta, coana Veorika, are un tupeu pe care eu nu pot sa l mai cuprind ! :))))

image

Coana Mare abia “calca” limba romana si A Ajuns de ne expune Gandurile Ei despre Romania, despre Guvern, despre Cum se Conduce o Tara si, in definitiv, cere demiterea Cabinetului Orban. :)))))€

image

Coana Veoriko, lasa ne bre, cu brosele lu’ mata in pace! Ne o ajuns cei 2 ani si jumatate de anomalie politica crasa! La Palatul Victoria, nu e, bre, salon de cocuri si make up!

Hai! Adios!“, a scris Denise Rifai pe pagina sa de Facebook. 

Reacţia jurnalistei vine ca urmare a ieşirii publice a fostului premier Viorica Dăncilă, care a acuzat marţi, pe Facebook, că liberalii au guvernat în mod dezastruos România şi a cerut depunerea urgentă a unei moţiuni de cenzură pentru demiterea Guvernului Orban. 

„Deşi temporar mascat de criza coronavirusului, eşecul guvernării liberale e dincolo de orice îndoială. Estimările organizaţiilor financiare internaţionale prevăd o scădere economică de 5% în acest an şi un deficit bugetar apropiat de 10%. Iar în timp ce veniturile românilor au scăzut (în condiţiile închiderii sau suspendării temporare a activităţii multor companii), preţurile au explodat, înregistrând o creştere de 6,4% în primele patru luni ale acestui an prin comparaţie cu perioada similară a anului trecut.

Şi ca să fie complet tabloul eşecului liberal, România s-a împrumutat luna trecută cu o sumă record de 3,3 miliarde de euro (la dobânzi sensibil crescute faţă de ianuarie şi februarie)! Acesta e bilanţul real al guvernării PNL: economia scade, românii o duc mai prost, ţara se împrumută accelerat.

Iar în loc să demisioneze, ministrul Finanţelor ajunge să se laude cu cifrele furnizate de agenţiile internaţionale de rating, bucuros că România n-a fost cotată mai jos. Spre ştiinţa domnului Cîţu, am scăpat la mustaţă de retrogradare în rapoartele agenţiilor de rating nu datorită performanţelor acestui guvern, ci – după cum a menţionat clar agenţia Standard & Poor’s – „având în vedere datoria publică şi datoria externă relativ scăzute ale României” (lucru care este meritul PSD, fiindcă în perioada guvernării PSD datoria publică A SCĂZUT ca procent din PIB)!

Românii n-au ce aştepta de la Orban, Cîţu şi ceilalţi artişti ai dezastrului. Contraperformanţa acestor 7 luni de guvernare liberală va continua şi în lunile care au mai rămas până la alegerile parlamentare, dacă li se mai permite acestor oameni să conducă România. Cred însă că e nevoie de o moţiune de cenzură prin care guvernul Orban să fie demis, iar asta cât mai repede!” a scris anterior Viorica Dăncilă, pe pagina sa de Facebook. 

Pe aceeaşi temă: 

Denise Rifai, mesaj acid pentru Mădălina Dobrovolschi, care i-a luat locul la Realitatea: „În patul meu, pe muzica mea“ 

Scandal între Denise Rifai şi un politician. PSD-istul Radu Cristescu, dat afară din studio. „Aşa strigi la soacră-ta, la iubit!”

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite