Denise Rifai, după alegerea lui Meleşcanu la şefia Senatului: „Să fie victoria dinaintea dezastrului sau cea dinaintea marii victorii?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jurnalista şi prezentatoarea TV Denise Rifai a reacţionat după ce senatorul ALDE Teodor Meleşcanu a fost numit preşedinte al Senatului.

După ce Teodor Meleşcanu a ieşit învingător din lupta cu candidatul PNL Alina Gorghiu, fiind numit astfel preşedinte al Senatului, Denise Rifai a reacţionat. 

Prezentatoarea crede că aceasta este „o primă bătălie importantă câştigată de PSD“, iar dacă din lupta din plen de săptămâna viitoare va ieşi învingător acelaşi partid, membrii acestuia „vor putea să stea la guvernare cât vor dori“. 

„Mare victorie pentru Teodor Meleşcanu şi PSD. Dar să fie oare victoria dinaintea dezastrului sau victoria dinaintea marii victorii? Oricum ar fi, este o primă bătălie importantă câştigată de PSD, mai ales pentru că se tot spunea că ar fi in minoritate în Parlament de acum. Dacă PSD va câştiga şi bătălia din plen de săptămâna viitoare, se vor relansa total şi vor putea sta la guvernare cât vor dori“, a comentat Denise Rifai. 

Senatorul ALDE Teodor Meleşcanu a fost ales preşedinte al Senatului, cu susţinerea PSD, după un vot în două tururi. Liberala Alina Gorghiu, deşi a fost susţinută de toate partidele de Opoziţie, inclusiv ALDE, a pierdut. În plen, Călin Popescu Tăriceanu a avut dispute atât cu PSD, cât şi cu USR. Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu a anunţat că va sesiza CCR. Teodor Meleşcanu a anunţat că rămâne în grupul ALDE.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite