articolul anterior articolul urmator

Departe de Europa şi de probleme, băltind în nepăsare

11
22 May 2019 12:30:40
Cristian Unteanu

11 Comentarii

MV R.
22.05.2019, 12:41:11

Ei,domnule Unteanu,who cares de soarta României în Uniunea Europeană,și în general,de soarta ei pe lume!?! Dragnea și-a pus în gând să fie președintele României și va fi,dacă vom continua cu mofturile... Degeaba încercați dvs.să atrageți atenția asupra pericolelor care planează asupra viitorului țării ăsteia! Câtă vreme populația este mulțumită fiindcă „I se dă ceva!”,dați-o-ncolo de Europă civilizată și de viitor! Lumea ruso-asiatică e cea care ni se potrivește.

0 (2 voturi)
Lucifer
22.05.2019, 13:09:08

Putem deja că cântăm prohodul actualei Uniuni Europene. Va fi o ALTĂ/ NOUĂ Uniune Europeană, pe alte principii, respectiv pe principii de forţă. Europa se va REGIONALIZA, respectiv se va organiza pe centre de putere. Cea mai mare regiune de putere va fi cea din jurul Germaniei, apoi cea din jurul Franţei şi chiar ţările din Est vor face o structură politică de balotaj, respectiv unele partide din Polonia, România (PSD), Hungaria, Cehia, Slovacia şi altele se vor uni într-un grup politic anti-dualismului germano-francez. Care dualism se va sparge şi el, cu două lumi diferite din care Germania (mai bine acceptată în Europa) va fi câştigătoare crescându-şi putere, iar Franţa va fi pierzătoare, nefiind agreată mai de nimeni prin Europa. Aşa că România probabil va alege prin PNL grupul german, PSD va alege fronda cu alianţa partidelor Est europene, iar A2020 va alege grupul Franţei. Adică România va fi sfâşiată intern de disputele europene. Dar poate SUA+UK vor veni şi ele cu o propunere, ceva ca Intermarium, şi atunci toată construcţia europeană se va duce dracu'.....

0 (2 voturi)
Vanatorul/d.c.
22.05.2019, 13:25:18

”Departe de Europa şi de probleme, băltind în nepăsare” Acuma nu ce vreau sa zic, dar stiti ce nu inteleg eu la unii..? Tupeul..! Nu ma refer la politicieni romani (escrocilor si mincinosilor astia nu nu ai ce le cere- politruci (mai mult sau mai putin ”spălăței”).. La jurnalisti ma refer si la ..lacrimile lor de crocodil..! S-o tii chiar si in luna de dinaintea alegerilor pentru Parlamentul European numai in ”anti-trumpisme” si-n gargaristica globalist-neo-marxista proislamista si proputinst-merkelistă, sa te ”perpelesti” de grija arabilor si a persilor, sa speculezi orice aiureala incarcand sa demonstrezi cat de ”putrede” sunt SUA si Trump, asta in timp ce UE se sufoca din cauza propriilor ei ”slabicuni”, politruci si ”politici comunitare”, fara ca tu, jurnalist, sa spui un cuvant despre toatea astea , ba chiar sa si incerci sa ”acoperi” problemele care ”erodeaza” zi de zi UE, denota ipocrizie mare cat casa..!

+4 (6 voturi)
Lucifer
22.05.2019, 13:55:17

Sunt de acord de data asta cu tine. Dl Unteanu nu este ipocrit, el doar îşi face job-ul de jurnalist mercenar. Va avea o mare suferinţă, Utopia "progresistă" va fi eliminată din Europa ca şi Utopia comunistă.

+1 (3 voturi)
Titus Livius
22.05.2019, 14:02:01

D-le Unteanu, iar va jucati cu vorbele si acuzatiile. Groapa comuna psihologica este deja pregatita de catre main-streamul media marxist UE. Utopia socialista de tip Macon duce victimele pana la marginea gropii iar dvs, ca un adevarat tovars marxist-trotkist executati cu un slogan in ceafa pe oricine are opinii politice diferite de dvs: simti ca iti pierzi identitatea - POC Nationalist direct in ceafa. Vrei sa dai un sens sacrificiului bunicilor si parintilor tai? - POC Ultra-nationalist direct in ceafa, crezi in iubirea si iertarea crestina - POC fundamentalist religios. Crezi in familie si traditii - POC Homofob, direct in groapa, crezi in liberate mai mult decat orice - POC extremist direct in groapa. Scurta de piele, marxista, imprumutata de la Macron, cu care se imbraca Unteanu musteste de cerneala nationalistilor, populistilor si extremistilor....... atentie... neaparat de dreapta !!!!!!! D-le Unteanu.... ce este mai populist....... sa urli pentru instituirea unui salariu minim baban pentru toata Europa..... sau sa sustii cresterea competitivitatii si productivitatii astfel incat fiecare sa fiel platiti pentru cat produce ?? Daca Macron este de 1000 de ori mai populist de ce indreptati sloganul populismului numai spre unii ? NATIUNEA, TRADITIA, BISERICA, FAMILIA, LIBERA INITIATIVA, LIBERTATEA au fost dusmanii de moarte ai Monstrilor Marxisti Comunismul si Nazismul....... iar acum toate aceste valori de capatai devin inamici si pentru establismentul marxist UE iar tovarasul Unteanu este gata sa execute jurnalistic pe oricine crede in aceste valori.

+2 (2 voturi)