Deputat PNL: Succesul nostru la Summitul PPE de la Sibiu l-a speriat pe Dacian Cioloş şi a uitat că duşmanul nostru comun este PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mugur Cozmanciuc FOTO Facebook Mugur Cozmanciuc
Mugur Cozmanciuc FOTO Facebook Mugur Cozmanciuc

Liderul PNL Neamţ, Mugur Cozmanciuc, a afirmat că este „total contra-productiv” ca membri din Opoziţie să-l atace pe Klaus Iohannis în loc de PSD, cu trimitere la Dacian Cioloş, care l-a numit pe Klaus Iohannis „un preşedinte fără soluţii”.

Mugur Cozmanciuc a precizat că principalele obiective ale liberalilor la pe 26 mai este să „bată” PSD-ul şi să bifeze „da” la referendum. Totodată, liderul PNL Neamţ atrage atenţia că este „contra-productiv” pentru Opoziţie să-l atace pe preşedinte şi le-a urat colegilor „să ia exemplul PNL” şi să atace PSD.

„Pe 26 mai, Partidul Naţional Liberal are două obiective majore: 1. Să bată PSD în alegeri. 2. “Da” la referendumul iniţiat de preşedintele Klaus Iohannis şi susţinut de PNL.

Este total contra-productiv ca alte forţe din opoziţie, în loc să ia exemplul PNL, să atace PSD şi să îşi convingă susţinătorii şi simpatizanţii să susţină referendumul pentru justiţie preferă să îl atace pe preşedintele Klaus Iohannis”, a scris Mugur Cozmanciuc pe Facebook.

Acesta a transmis şi o ironie lui Dacian Cioloş, despre care spune că probabil s-a „speriat” de succestul mitingului PNL de la Iaşi şi de Summitul PPE de la Sibiu.

„Atacul fostului premier este cu atât mai neinspirat cu cât preşedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Dacian Cioloş în funcţia de premier. Probabil participarea preşedintelui Klaus Iohannis la mitingul PNL de la Iaşi şi succesul nostru la Summitul PPE de la Sibiu l-au speriat pe Dacian Cioloş şi a uitat că duşmanul nostru comun este reprezentat de PSD.

Recomand fostului premier si tuturor celor care sustin ca sunt in opozitie cu PSD sa ne canalizam atentia spre un singur adversar, PSD.

In acest moment, solutia este sa fim uniti in jurul presedintelui Klaus Iohannis. Acesta poate fi inceputul care sa arate ca se poate construi o alternativa de guvernare”, a conchis Cozmanciuc.

Dacian Cioloş, a vorbit, la mitingul electoral de la Timişoara, despre rolul pe care ar trebui să îl aibă preşedintele României, Guvernul, dar şi Parlamentul. Cioloş a mai vorbit despre modificarea Constituţiei României şi despre responsabilitatea aleşilor. El a lansat un atac la adresa PSD, dar şi critici la adresa preşedintelui Klaus Iohnanis, concluzia sa find: "Vrem un preşedinte implicat şi responsabil şi un guvern profesionist".

Ieri, liderul PLUS a dat înapoi şi a a precizat, într-un interviu pentru Ziare.com, că nu a fost deloc în intenţia lui să îl atace pe preşedinte, pentru „că eu sunt convins că nici preşedintele nu e şi nu a fost confortabil cu situaţia în care a fost pus atunci când i s-au propus astfel de candidaturi”.

„Intervenţia mea de la Timişoara a vizat reforma constituţională şi eu sunt convins că tot ce am spus acolo e în acord cu ceea ce crede domnul preşedinte Iohannis, că funcţia prezidenţială actuală are nevoie de o clarificare în Constituţie, pentru ca preşedintele să poată să-şi exercite rolul şi mandatul pe care le are, fiind persoana cu cele mai multe voturi, care devine o instituţie, practic, la nivel naţional, şi care este de multe ori abuzată de o majoritate din Parlament”, a afirmat Cioloş.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite