Deputat USR: „Clotilde e Noi”. Cum o elogiază Alin Apostol pe primăriţa de la Sectorul 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO captură Facebook Alin Apostol
FOTO captură Facebook Alin Apostol

Alin Apostol, deputat USR de Bucureşti, a publicat un mesaj, pe Facebook, în care îi face un elogiu primăriţei de la Sectorul 1, Clotilde Armand, dar în care sunt strecurate şi greşeli gramaticale.

„Clotilde Armand. O femeie de fier ajunsă Primarul Sectorului 1. Furată la vot la prima încercare. Tentativă de fraudă electorală la a 2-a candidatură, noroc că au fost prinşi în flagrant. O femeie de un curaj remarcabil, ce taie cap după cap al caracatiţei din sectorul 1. Au filat-o şi o filează încontinuu. O hărţuiesc în faţa casei. Duminică i-au tăiat roţile maşinii parcate în faţa casei. Astăzi a fost atacată în maşină cu multă agresivitate, în timp ce era în trafic”, precizează deputatul Alin Apostol, într-un mesaj care însoţeşte o imagine cu Clotilde Armand, pe care scrie „Clotilde e Noi”

O parte din internauţi au ironizat postarea deputatului, unii dintre aceştia fiind chiar susţinători ai USR PLUS. „Iarba e marfă, bro! Să nu o dai şi altora”, i-a comentat Mihai Nedelcu, un susţinător al USR PLUS din Focşani. Alţii i-au recomandat să fie mai atent la gramatică, chiar dacă intenţia ar fi în regulă. 

Alin Apostol - Clotilde e Noi - Facebook Apostol

De altfel, Alin Apostol nu ar fi primul politician dintr-un partid care laudă liderii din partid, de-a lungul timpului fiind exemple şi în partidele tradiţionale, dacă ne amintim unele postări ale lui Antonel Tănase despre Orban sau Claudiu Manda despre Marcel Ciolacu. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite