Politică

articolul anterior articolul urmator

Deputata Adriana Săftoiu a fost atacată de un câine: „Sângeram din greu. N-aveam nici un leu la mine ca să cumpăr spirt“

26
20 Sep 2020 20:16:03
Autor: Lizeta Oprea
Adriana Săftoiu
Adriana Săftoiu

Adriana Săftoiu a fost atacată de un câine de talie mare în zona Greenfield din Băneasa. Deputata a ajuns la Institutul Balş.

Deputata Adriana Săftoiu povesteşte pe Facebook cum a fost atacată de un câine de talie mare, dumincă, în timp ce se afla în zona Greenfield din Băneasa. Când a ajuns la Institutul Balş pentru a face vaccinul antirabic a aflat că alte două persoane, din aceeaşi zonă, se prezentaseră în în decurs de câteva ore atacate de acelaşi câine.

Îmi făceam tura de paşi, mereu pe acelaşi traseu - Băneasa, zona Greenfield. Nu l-am auzit, nu l-am văzut, nu l-am simţit decât când m-a înhăţat. Am reuşit să mă desprind din colţii lui - un câine imens, negru cu alb, lăţos. Am continuat să merg cu faţa la el, încercând să îl alung. S-a oprit la câtiva metri şi m-a privit mârâind. Am reuşit să ajung la un Mega Image din cartier. Mi-am dat seama că nu e de glumă. Sângeram din greu. N-aveam nici un leu la mine ca să cumpăr spirt. Dar am dat peste nişte oameni de treabă, mi-au dat sticla de pe raft şi am turnat din greu. Am oprit o maşină (să le dea Dumnezeu sănătate acelor doi tineri!), m-au dus până acasă, am pus niste bandaje, m-am urcat în maşina mea şi am mers direct la urgenţe la Elias. Trei plăgi, din fericire doar una profundă. De acolo, la Balş pentru antirabic. În faţa mea - încă trei persoane. Întreb dacă toată lumea stă pentru vaccin. Da. Iar doamna din faţă îmi spune că a fost muşcată în Băneasa, zona Greenfield spre Grădina Zoo. Îmi descrie câinele. Acelaşi. Ajung pe scaun. Medicul de gardă mă întreabă unde s-a întâmplat. După ce îi dau detaliile, imi spune: Sunteţi a treia persoană în două ore, din aceeasi zonă, muşcată de un câine cu aceleaşi semnalmente.

Am anunţat primăria sectorului 1. E o zonă unde sunt mulţi copii, mai ales într-o zi însorită. Să sperăm că nu va mai exista nici o victimă.“

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

26 Comentarii

Colonel (r) Dragomir
20.09.2020, 20:44:34

Vai Duamna Saftoiu, daca eram pe aproape va duceam pana acasa pe brațe! Un Colonel ajuta întotdeauna o Duamna!

-5 (9 voturi)
Popescu Stela
20.09.2020, 21:02:25

Naspa ! Dar in urma cu ceva timp niste caini au mancat un copil de trei ani in timp ce era la joaca intr-un parc. O tara intreaga s-a uitat la stiri si n-au aparut nici reactii , nici masuri. Am vota si noi cu cineva dar din pacate, antiselectia produce numai mafie. Nu avem cum scapa de cei care vor voturi ca sa ne amplifice problemele. Daca te musca un Caine si esti un cetatean de rand (dvs doamna Saftoiu nu sunteti chiar orice cetatean !) ajungi la spital / daca ajungi , si poate te ajuta careva. Poate ...

+5 (7 voturi)
nae
20.09.2020, 21:19:12

Deci s-a dus la Elias la urgențe apoi la Balș pentru antirabic ! Îmi vine și mie să turbez : la urgențele de la Elias nu au în dotare și antirabic, antitetanos ...antitembelism ?

+2 (8 voturi)
Constantine Constantine
20.09.2020, 21:27:22

Asta era ciinele de paza al vestitilor codrii ai Vlasiei, caci practic asa numita Padure Baneasa era de fapt un codru in toata regula.Si au venit smecherii sa taie padurea ca sa faca vile si blocuri pentru smecheri. Cum s-au obtinut aprobarile si cine le-a dat e greu de spus pentru ca nimeni nu cerceteaza. De ce? Pentru ca in Greenfield locuiesc si magistrati, politicieni, neamuri de nomenclaturisti, adica elitele.Ati defrisat padurea care alta data era plaminul Bucurestiului.Chiar daca veti omori ciinele va apare altul.Sper sa va sfirtece imbuibatilor.

-9 (15 voturi)
johannisoaia
20.09.2020, 21:32:45

Ii descrie cainele. Acelasi. Aoleo nu mai pot. Nu ma mai tine scaunul de ras. In tara asta mai ales deputatii nu au bani de spirt. Doamna Saftoiu ghinion ca nu m-am aflat eu pe aproape. Scuipam pe rana. Din belsug. Am antibiotic natural. Cainele nu e de vina. Sa nu incepeti acum vanatoare de ....caini. Zau asa. Poate, sa nu va mai plimbati asa pe acolo sau cel putin nu fara 1 leu la dvs?

-6 (6 voturi)

Vezi toate comentariile (26)

Modifică Setările