Politică

articolul anterior articolul urmator

Deputaţii-fantomă

4
8 Oct 2020 11:58:07
George Butunoiu
FOTO Mediafax
FOTO Mediafax

Parlamentarii despre care nu găseşti nicio informaţie relevantă, oricât ai căuta! Nu au CV-urile pe site-ul Parlamentului, nu am găsit nici pe Internet. Ori e ceva în neregulă cu dânşii, şi au avut grijă să-şi şteargă toate urmele, ori sunt cu totul antisociali.

Oricum, o mare dovadă de dispreţ faţă de cei pe care îi reprezintă şi faţă de cetăţenii români, în general. Cu atât mai mult cu cât aproape toţi ceilalţi colegi ai dânşilor respectă măcar nişte reguli minimale de politeţe politică şi socială publicându-şi CV-urile, chiar dacă adesea stângaci şi pline de greşeli…

Lista nominală, conform analizelor Politoscop:

Deputat antisocial

Partid

Vârsta

ADNAGI Slavoliub

Minorităţi

51

AMPLEEV Adrian

Minorităţi

54

CIOABĂ Petre

PSD

70

COSMA Lavinia Corina

Independent

35

CSOKANY Petronela Mihaela

Minorităţi

38

DOHOTARU Adrian Octavian

Independent

33

FURIC Iarco

Minorităţi

42

GEORGESCU Laura

PSD

47

HĂRĂTĂU Elena

PNL

52

LONGHER Victoria

Minorităţi

45

MEIROŞU Marilena Emilia

PNL

41

PETREŢCHI Nicolae Miroslav

Minorităţi

31

POPESCU Mariana Venera

Minorităţi

42

SEFER Cristian George

PSD

46

ŞOVĂIALĂ Constantin

PNL

56

STATIVĂ Irinel Ioan

PSD

43

STOICA Bogdan Alin

Minorităţi

29

ŢACHIANU Marian

PSD

55

ZAMFIRA Constantin Cătălin

PSD

46

Notă: vârsta e cea de la începerea legislaturii

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

Iulian Arion
8.10.2020, 13:47:54

STOICA Bogdan Alin - Reprezinta minoritatea albaneza. L-o fi intrebat cineva in albaneza cum il cheama?

-5 (9 voturi)
Radu Mircea
8.10.2020, 13:59:34

# Sa fie ceva simptomatic la ''minoritati'' ca 8 din 17 sunt ''incognito'' in Parlament ??? Oare nu sunt balastul electoral care aduna citeva voturi si reprezinta minoritati cu citeva sute de membri (maxim) , dar voteaza mereu cu puterea (de orice culoare) , la rind cu un deputat entitre care are nevoie de cel putin 70.000 de voturi pentru a ocupa un post de trintor 4 ani ??? Este o manevra electorala , ca la adapostul respectarii reprezentativitatii puterea sa faca rost de 10 - 15 voturi in camera gratis . Un raspuns mai simplu ar fi ca pina si alesilor le este rusine cu ce-au facut in viata pina in momentul candidaturi , incit sa-l mai faca si public , sa rida vecinii de prost ce bine a ajuns .

+2 (2 voturi)
The Fog
8.10.2020, 15:19:31

Daca s-ar face sondaje de vot in randul minoritatilor am avea o dovada suplimentara ca reprezentantii din oficiu, pusi ca "balama permanenta" sunt inutili. Nici ai lor nu-i voteaza.

-5 (9 voturi)
g i
9.10.2020, 11:49:24

Va mai dau un exemplu- deptatutul minoritatii turce unu' Ibram - ales cu ajuorul interloplor din piata Chiliei ( Constantenii stiu despre ce este vorba ) fost sofer de autobaza , semianalfabet functional , singura realizare autentice fiind anagarea ambilor copii la cabinetul parlamentar . Nu a existat marsavie de a lui Ciordache si de a lui Dragnea care sa nu fi fost votata de fostul sofer de camion . Pe imbecilii astia corupti si analfabeti ai tinem pe salarii si diurne de zeci de mii de lei , inconjurati de futeuze si de " consilieri " platiti si ei din taxele noastre ... Ar trebui sa un ziarist cu curaj sa incerce sa ai ia un interviu trogloditului Ibram pus parlementar de catre Piata Chliliei si Piata Gorbaciov , ce regal jurnalistic ar fi ! Pe langa asta fostul ministru Andrusca de la PSD este acceptabil !

+8 (8 voturi)
Modifică Setările