Deputatul AKM, după condamnarea lui Dragnea: Medicii care au primit salarii de patru ori mai mari să le dea înapoi şi să plece din ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Imediat după condamnarea lui Liviu Dragnea, deputatul PSD Cătălin Rădulescu şi-a vărsat năduful pe medici, profesori şi fermieri. Deputatul AKM le-a reproşat că nu s-au mobilizat la urne, în ciuda creşterilor de pensii şi salarii oferite de guvernarea PSD.

„În primul rând, încercăm să trecem peste şocul asta. E o chestie care ne-a dat peste cap pe toţi. Mai ales că toţi au fost achitaţi pe bandă rulantă. Singurul care a fost condamnat cu executare este preşedintele Dragnea. Este o execuţie clară a preşedintelui, aşa cum s-a întâmplat şi cu Adrian Năstase“, a spus Cătălin Rădulescu la Digi 24. 

„A fost o ură generală împotriva preşedintelui Dragnea. PSD a greşit că a acceptat referendum împreună cu alegerile europarlamerntre. Sigur că PSD câştiga. Lumea a ieşit la vot împotriva lui Dragnea. PSD renaşte din cenuşă. Vom  face un Congres pentru că trebuie schimbate multe lucruri. Nu poate fi un singur om vinovat pentru ce s-a întâmplat în PSD. Medicii care au primit salarii de patru ori mai mari să le dea înapoi şi să plece din ţară. Pensionarii, la fel. Şi fermierii să dea subvenţia înapoi la USR. Dacă le place ce măsuri propune PNL şi USR să rămână cu ele“, a mai spus Cătălin Rădulescu, după ce Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la 3 ani şi jumătate de închisoare cu executare. 

Liviu Dragnea a fost condamnat, luni, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu, în dosarul „Angajări fictive la Direcţia pentru Protecţia Copilului Teleorman”. Decizia este definitivă. Liderul PSD este aşteptat să se prezinte la cea mai apropiată secţie de Poliţie pentru a se preda. În caz contrar acesta va fi ridicat de la locuinţa sa de către ofiţerii Serviciului Urmăriri şi dus la penitenciar.

Surse: Viorica Dăncilă preia conducerea PSD. Miza: salvarea guvernării. Liderii PSD se reunesc la sediul partidului. A fost convocat Comitetul Executiv

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite