Deputatul Bulai povesteşte că un coleg de partid din Suceava a murit după i s-a spus să se trateze acasă, deşi era în stare gravă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul USR Iulian Bulai povesteşte că un coleg de partid din Suceava a murit de coronavirus, după ce a stat acasă o săptămână, cu febră 40 şi cu stare din ce în ce mai gravă. Bărbatului i s-a spus să se trateze acasă că are o simplă răceală. Abia după ce conducerea unităţii a fost preluată de către medicii militari, bărbatul a fost dus la spital, dar era prea târziu.

„Irimia Sava este colegul meu din USR Buneşti - Suceava. A stat acasă cu febră 40, timp de 7 zile. Cât timp a durat conducerea interimară a Spitalului Suceava. A cerut constant să fie consultat de medic şi dus la spital. Se topea pe zi ce trece. I-au spus să se trateze acasă, că e o simplă răceală. Că o să îi treacă. Acum două zile, noua conducere militară a Spitalului Judeţean Suceava a trimis o ambulanţă în 15 minute de la solicitarea telefonică”, a scris Iulian Bulai, sâmbătă, pe Facebook.

Deputatul USR afirmă, însă, că starea colegului de partid era foarte gravă, fiind inconştient şi ulterior a murit. „Domnule ministru Tătaru, trimiteţi manageri medici militari la toate spitalele din ţară care vor trata pacienţii de Covid-19. Este nevoie de un management profesionist şi ferm la toate aceste spitale, din toată ţara”, a mai scris Bulai.

Potrivit ultimei raportări, în Suceava sunt 967 de cazuri de infectare cu coronavirus, fiind înregistraţi şi cei mai mulţi morţi.

Conducerea spitalului Judeţean Suceava a fost preluată, începând de joi, de medici militari, coordonaţi de secretarul de stat Ionel Oprea

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite