Deputatul Calimente spune că e sărac şi îi cere lui Ioţcu să-l înveţe să devină milionar. Şeful CJ Arad îi răspunde că e sărac doar cu duhul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul Mihăiţă Calimente (PNL) afirmă că, după 22 de ani de politică şi trei mandate în Parlament, este "la fel de sărac" şi îi cere şefului CJ Arad, Nicolae Ioţcu (PDL), să-l înveţe cum să devină milionar.

Replica lui Ioţcu nu a întârziat să apară: el spune că deputatul Calimente este "sărac doar cu duhul".

Deputatul de Arad Mihăiţă Calimente (PNL) a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că este "absolut dispus" să participe la "cursuri" ţinute de preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Arad, Nicolae Ioţcu (PDL), afirmând că vrea să devină milionar în euro, precum ar fi acesta.

"În cei 22 de ani de când sunt în politică şi trei mandate de parlamentar, nu am furat nimic şi nu am făcut avere, sunt la fel de sărac. Ioţcu a prosperat de la fochist la CET la milionar în euro. Sunt absolut dispus să particip la cursuri la domnia sa, să explice cum bugetarii devin milionari, că şi eu aş vrea. Aş vrea să găsesc şi eu această cale de îmbogăţire, că în Parlament nu am găsit-o", a declarat Calimente, potrivit Mediafax.

Pe de altă parte, în aceeaşi conferinţă de presă, deputatul Calimente a spus despre şeful CJ că "are mintea cât o alună pentru că a copilărit între veveriţe".
Ioţcu i-a răspuns lui Calimente, spunând că este "sărac doar cu duhul".

"Calimente este sărac doar cu duhul şi un om care nu are capacitatea de a învăţa. Ar trebui să înveţe cum să reprezinte Aradul pentru că după 12 ani de mandate nu a făcut nimic pentru arădeni. Singurul lucru reuşit de domnia sa este că ne-a făcut de râs la Bucureşti, pentru că este o mare diferenţă între omul care ar trebui să ne reprezinte acolo şi cel care făcea schimb valutar pe trotuarele din Arad", a spus Ioţcu.

Nicolae Ioţcu deţine, potrivit declaraţiei de avere, trei terenuri - unul agricol dobândit în 1991 prin Legea 18/1991 şi două terenuri intravilane cumpărate în 2007 şi 2011. În declaraţia de avere, el arată că are 12 conturi bancare, în care deţine 160.000 de euro, 80.000 de dolari şi aproape 250.000 de lei.

Mihăiţă Calimente arată în declaraţia de avere că deţine două apartamente, cumpărate în 1994 şi 1999, o maşină cumpărată în 2007 şi un cont în care îşi primeşte salariul, în care avea, în iunie, suma de 3.500 de lei.

Mai deţine acţiuni la Banca Transilvania, în valoare de 30.000 de euro, dar are şi o datorie de 5.000 de euro la aceeaşi bancă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite