Politică

articolul urmator

Deputatul comunist rus Taisaev Kazbek, acuzat de ingerinţă în procesul electoral prezidenţial din Republica Moldova

10
1 Nov 2020 20:00:11
Silviu Miloiu

Partidul Unităţii Naţionale din Republica Moldova lansează acuzaţii grave de ingerinţă în alegerile prezidenţiale care au loc în cursul zilei de astăzi la adresa deputatului comunist rus Taisaev Kazbek.

Deputatul comunist Taisaev Kazbek, care participă la alegerile prezidenţiale din Republica Moldova ca observator din partea Adunării Interparlamentare a CSI, este acuzat de Partidul Unităţii Naţionale, condus de istoricul Octavian Ţîcu, de substituire a calităţii de observator prin cea de coordonator al participării cetăţenilor moldoveni din Transnistria la secţiile de votare de la Varniţa. Formaţiunea politică a solicitat Comisiei Electorale Centrale din Republica Moldova „retragerea acreditării şi înlăturarea din calitatea de observator internaţional a deputatului rus Kazbek Taisaev”. De altfel, alegerile au fost marcate de o prezenţă activă a Moscovei în campania electorală şi de acuzaţii de „turism electoral” lansate de opoziţie.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

10 Comentarii

Buiac
1.11.2020, 20:39:10

"Deputatul comunist rus Taisaev Kazbek, acuzat de ingerinţă în procesul electoral prezidenţial din Republica Moldova" Excelent ! Daca se reuseste blocarea tradatorilor de tara , Moldova va ramane libera . Ce nu inteleg eu ce face Dodon ? Cum poate acest Octavian Ticu sa-si dea cu parerea ?

-1 (1 vot)
Silviu Miloiu
1.11.2020, 20:45:08

„Acest Octavian Țîcu” este unul dintre cei mai cunoscuți și avizați istorici din Republica Moldova. Dincolo de calitățile sale istoriografice și de statutul domniei sale de candidat, implicarea unui observator în scrutinul electoral este de neacceptat, iar dacă acuzațiile se probează, după cum arată imaginile și filmările publicate în presa din Republica Moldova, întregul scrutin se află sub semnul întrebării.

+1 (1 vot)
Buiac
1.11.2020, 21:54:06

Si daca-i asa apreciat ca istoric de ce transmite minciuni electorale neverificate ? La istorie tot asa a facut ? A scris istorii de minciuni nedovedite ?

-1 (1 vot)
Coco
1.11.2020, 21:56:27

Chişleag la Proţap, Balercă plus Falnic Pripăşit ai pierdut o ocazie excelentă de a tăcea. Asa că s-ar putea să dispari înainte de a deveni Buiac de-a binelea cu tot cu Kaşbekul tău care se crede un comisar din timpuri apuse fără să observe că are un singur aplaudac şi ăla cu dâmburi în cap. Nu cumva să-ţi spui Dâmb că chiar mă supăr pe tine!

+2 (2 voturi)
Buiac
1.11.2020, 21:58:51

Sunteti offtopic

-1 (1 vot)

Vezi toate comentariile (10)

Modifică Setările