„Deputatul mitralieră“, după violenţele din Franţa: Ipocriţilor, de ce puneţi condiţionalităţi României, unde nu sunt asasinate politice, nu sunt atentate?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Rădulescu. FOTO Mediafax
Cătălin Rădulescu. FOTO Mediafax

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a reacţionat, duminică, pe Facebook, pe tema protestelor violente din Franţa, întrebându-se cum de Uniunea Europeană nu reacţionează, cerând MCV şi în Franţa.

Alooo, Realitatea tv, Parlament European, nenea Juncker, colegul Timmermans, publicaţii internaţionale, hastag rezist, preşedinte Iohanis, şi toţi marii oratori de la Bruxelles, nu reacţionaţi rupându-va hainele de pe voi, ca la mitingul din Franţa, un om a murit, alţii sunt în stare grava, au fost gazaţi , bătuţi şi “acţiunea jandarmilor francezi a fost disproporţionată fata de a celor care blocau străzile “? Unde sunteţi toti cei care condamnaţi PSD-ul şi Guvernul României, unde sunteţi toţi care inclusiv in MCV şi în rezoluţia Parlamentului European făceaţi vorbire de acţiunea jandarmilor din Bucureşti? Unde sunteţi ipocriţilor care condamnaţi totdeauna România atunci când vă place şi închideţi ochii atunci când acelaşi lucru se întâmpla în ţările voastre europene preferate? Nu cereţi acum şi un MCV şi în Franţa, nu faceţi scandal şi nu condamnaţi acţiunea guvernului francez şi a jandarmeriei?", a scris Cătălin Rădulescu, duminică pe Facebook, citat de stiripesurse.ro.

Apoi, Rădulescu, cunoşcut şi ca „deputatul mitralieră“ a precizat că oficialii de Bruxelles sunt ipocriţi. „Cum măi, ipocriţilor tot puneţi condiţionalităţi prin MCV României, unde nu sunt asasinate politice, unde nu sunt asasinaţi jurnaliştii, unde nu sunt atentate teroriste, unde lumea se plimba la sărbători pe străzi fără sa le fie teama ca un nebun poate intra cu un camion în ei, unde graniţele sunt sigure fără ziduri şi sârmă, şi unde chiar şi corupţia e mult sub nivelul ţărilor voastre europene preferate, şi nu condamnati , nu faceţi MCV-uri şi rezoluţii parlamentare, ţărilor voastre, unde la orice miting bateţi şi gazaţi? De ce vă purtaţi cu dubla măsura şi de ce faceţi diferenţe între noi şi voi? Vă întrebaţi şi va miraţi de ce reacţionăm prin declaraţii politice chiar dacă suntem în aceeaşi familie politica? Ia spuneţi d-na Gomes, d-le Timmermans, colegi socialişti ca măcar de la populari nu avem pretenţii, nu mai sunteţi critici acum , nu mai sunteţi “ îngrijoraţi “, nu mai faceţi rezoluţii?", a continua Rădulescu.

Citeşte şi:

Cine sunt „vestele galbene“ care au răvăşit Franţa în weekend

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite