Deputatul PSD Cătălin Rădulescu: Sunt supărat pe poporul român. Partidul şi Biserica ar fi trebuit să se implice mult mai mult în referendum

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu se declară supărat pe poporul român pentru eşecul referendumului pentru familie, criticând şi PSD şi Biserica, despre care a spus că ar fi trebuit să se implice mai mult, dar şi opoziţia, pentru boicotarea consultării populare. El a spus că Liviu Dragnea "şi-a dorit foarte mult şi a cerut foarte mult" să se implice toate organizaţiile PSD din ţară, afirmând că trebuie făcută o analiză în partid.

„Personal, sunt mâhnit şi este pentru prima dată când sunt supărat pe poporul român (...), pentru că 87% suntem ortodocşi, credincioşi, creştini şi noi n-am înţeles nimic, absolut nimic, că acest vot până la urmă era din respectul pe care trebuia să-l dăm pe de o parte celor trei milioane de oameni care au cerut acest referendum, dar care cred că nici ei nu s-au dus toţi la vot, iar pe de altă parte era vorba de respect pentru înaintaşii noştri, pentru ce au clădit ei în decursul timpului”, a declarat la RFI deputatul PSD.

El consideră că s-ar fi impus o campanie mult mai agresivă: "Eu aş fi organizat altfel, eu aş fi mediatizat foarte mult, aş fi explicat foarte mult în emisiuni de televiziune, aş fi făcut o campanie mult mai agresivă, în sensul bun al cuvântului. Eu cred că o vină mare o are şi Biserica. Chiar nu înţeleg cum Biserica n-a reuşit, noi fiind 87% ortodocşi şi credincioşi, cum n-a reuşit Biserica să scoată 30%. Hai să mai clarificăm o chestiune: aici a fost o mare minciună şi o mare capcană, noi nu suntem 18 milioane de alegători, eu vreau să ridic această problemă în Parlamentul României”.

El a spus că Liviu Dragnea "şi-a dorit foarte mult şi a cerut foarte mult" să se implice toate organizaţiile PSD din ţară, el afirmând că trebuie făcută o analiză în partid, iar cine nu a ştiut să-şi facă treaba trebuie să răspundă.

„Preşedintele Liviu Dragnea şi-a dorit foarte mult şi a cerut foarte mult să se implice toate organizaţiile noastre PSD din toată ţara (...). Dacă oamenii din teritoriu n-au făcut ceea ce ar fi trebuit, trebuie făcută o analiză la nivel de partid şi cine n-a ştiut să-şi facă treaba trebuie să răspundă. Sunt convins că trebuia făcut altfel. Trebuia să se implice mult mai mult şi partidul şi Biserica. Nu mai spun că ceilalţi din Opoziţie chiar nu s-au implicat, ci din contră, au boicotat în mod permanent acest lucru”, a mai spus Cătălin Rădulescu

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite