Dialog savuros între Crin Antonescu şi Elena Udrea, în direct. Liderul PNL îi răspunde cu citate din Gigi Becali

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Replici "tăioase" între Crin Antonescu şi Elena Udrea  FOTO Adevărul
Replici "tăioase" între Crin Antonescu şi Elena Udrea  FOTO Adevărul

Aflaţi în studiourile Realitatea TV, Crin Antonescu şi Elena Udrea au avut un schimb de replici prin care s-au „înţepat” reciproc. Liderul PNL şi deputatul Elena Udrea au schimbat câteva replici, iar Crin Antonescu a preferat să apeleze la citate din Gigi Becali.

În timpul crossului, Andreea Creţulescu l-a întrebat pe Crin Antonescu dacă, în situaţia în care ar ajunge la Cotroceni, ar lua-o drept consilier prezidenţial pe Elena Udrea.

„După cum spunea şi domnul Becali, astăzi, îl voi cita pe dumnealui, prefer să nu răspund la întrebări ipotetice”, a răspuns Crin Antonescu.

La rândul său, jurnalistul Rareş Bogdan  a intervenit în discuţie şi a întrebat-o pe Elena Udrea ce i-ar găti viitorul preşedinte Crin Antonescu.

„Şi eu prefer să nu răspund la întrebări teoretice. Eventual, v-aş putea spune ce i-aş găti soţului meu”, a spus răzând şi Elena Udrea.

În joc a intrat şi Crin Antonescu. „Doamna Udrea mi-ar găti orice, dar cu puţină cianură”, a replicat Antonescu râzând.

Elena Udrea a intrat pe scena mare a politicii drept consilier prezidenţial pentru preşedintele Traian Băsescu. În aceea perioadă, Elena Udrea îşi atrăsese şi numele de „blonda de la Cotroceni”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite