Diana Tuşa a demisionat din PNL: M-am săturat de atâta ipocrizie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul Diana Tuşa. FOTO David Muntean
Deputatul Diana Tuşa. FOTO David Muntean

Deputatul Diana Tuşa a demisionat joi din PNL, anunţul fiind în cadrul Adunării generale de alegeri a PNL Sector 1., potrivit News.ro.

„Nu aş fi vrut să vorbesc în seara asta. M-am săturat de atâta ipocrizie, să ascundem gunoiul sub preş. (...) PNL în forma din 2016 nu are nevoie de oameni ca mine, nu are nevoie nici de idei, nici de proiecte, drept pentru ca are eu îmi dau demisia din PNL”, a spus Tuşa de la tribuna şedinţei, potrivit News.ro.  Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, a spus că a luat act de demisia Dianei Tuşa.

Miercuri, prim-vicepreşedintele PNL Adriana Săftoiu a afirmat ironic că, dacă ar putea, i-ar pune pe liberalii care vor să fie pe listele la parlamentare să scrie un eseu despre motivul pentru care vor să candideze, folosind ”cu gramatica din dotare”, fără a fi ajutaţi de consilieri sau de "goagăl", deputatul Diana Tuşa răspunzându-i că liberalii nu sunt ”agramaţi, reduşi mintal sau asistaţi sociali".

„Nu înţeleg de ce să îi supui unor umilinţe publice în condiţiile în care, ştim cu toţii, listele sunt deja bătute în cuie, e drept! Criteriile de desemnare încă nu... Colegii mei nu sunt agramaţi, reduşi mintal sau asistaţi sociali, cum sugerează doamna Săftoiu. Unii dintre ei chiar lucrează la Programul de Guvernare al PNL. Să înţelegem că acest program este făcut de agramaţi şi de oameni fără ocupaţie???”, a scris Tuşa.

Diana Tuşa a fost parlamentar PNL în perioada 2008-2012 şi a câştigat la alegerile de acum patru ani un al doilea mandat. În 2013 a fost exclusă din partid, alături de Andrei Chiliman. Ea s-a alăturat fundaţiei lui Andrei Chiliman şi Vlad Moisescu, urmându-l pe acesta din urmă în PNŢCD. În iunie 2014 a părăsit PNŢCD pentru PDL, ca apoi să redevină parlamentar PNL, prin fuziunea celor două partide.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite