articolul anterior articolul urmator

Diaspora vrea înapoi acasă!

34
9 Aug 2018 16:02:44
Marian Oancea

34 Comentarii

tampa_killer
9.08.2018, 16:34:41

sunt oameni si oameni.. in Italia mi-a fost rusine sa-i vad la ora pranzului stand pe banca, barfind si scuipand seminte.. la Londra am gasit o doamna care ma face sa injur orice politician pentru ca a facut un astfel de om sa plece din tara.. asa ca mai incet cu generalizarile

+2 (6 voturi)
TGV PROFESORUL
9.08.2018, 17:26:08

jurnalistul MARIAN OANCEA a scris un articol foarte realist, chiar ma mir ca acest ziar mai publica si articole de substanta, nu numai cretinitati, cu titluri bombastice, gen CLICK.RO,pe care il si promoveaza! Sa spun sinceri, cind te intorci din strainatate, unde poate te-ai stabilit, primele zile esti bucuros sa-ti vezi prieteni, fosti colegi, la un pahar de bere! Din momentul in care ai deschis televizorul, sau ai nevoie sa-ti refaci niste documente, sau alte hirtii pe care alti timpiti ti le cer, devi scirbit, si vrei sa pleci cit mai repede din tara... adevarul asta e... sau cel putin opinia mea personala!

+5 (5 voturi)
Vanatorul/d.c.
9.08.2018, 17:26:56

Toti politrucii au primit ordin sa ..reîncalzeasca cioarba propagandistica cu ..Diaspora, ca poate vin maine un milion de diasporeni sa rezolve problemele socio-politico-economice, pe care cele doua mafii nationale, PSD si PNL, mafii care, dupa 1989 au guvernat impreuna sau separat pana au facut din Romania ”ultima gaina” a Europei, le-au adus pe capul romanilor ..! Insa doar cei foarte slab..mobilati la mansarda pot lansa lozinca ”Diaspora vrea inapoi acasă”, cu speranta ca chiar ii vor crede cineva..!. Sunt diasporean, tin legatura cu organizatii si comunitati de romanii aflati in mai multe state din vest, si niciunul pana acum, absolut niciunul, nu si-a facut cunoscuta intentia de reveni intr-o Romanie condusa de cele doua mafii si de oamenii acestora plantati peste tot..!

-5 (7 voturi)
dubrovski elvis
9.08.2018, 17:34:52

“ Diaspora are motive acum sa se întoarcă. Salariile au crescut, sunt locuri de muncă pentru toată lumea”... Deci, cu alte cuvinte, să vină diaspora la “oase rupte”, să scoată Romania din rahatul în care a fost scufundată de o clică de nemernici PSD-ALDE, ca trântorii neocomuniști ai caracatiței roșii și beizadelele lor să benchetuiască in continuare. Nuuuuuuu! Nici vorba de așa ceva. Unii din diaspora se vor întoarce DOAR atunci cand partidul mafiot al lui Dragnea va fi scos in afara legii, iar toți acești criminali aflați azi la butoane să fie băgați la bulău.Si pentru ca este nevoie si de un partid social democrat, să se înființeze unul după modele occidentale precum Germania, Franța... Referitor la salarii : am venit in țara după o lunga perioada si m-am dus la friezer. Am găsit-o pe aceeași doamnă frizerița amabilă si talentată la care ma tundeam. După ce am fost servit, am întrebat-o : “cât costă?” Si ea mi-a răspuns zâmbind cu ochii la portofelul pe care îl deschisesem: “ Aaaa, știți, de câteva luni ne-a mărit si nouă salariul, nu mai este 15 lei un tuns, ci 30”....I-am plătit salariul mărit si pe lângă el bacșișul destul de consistent.... Mergând pe trotuar la ieșirea din frizerie mi-am zis : cine i-a mărit salariul frizeriței mele, doamna ministru al muncii, sau eu?

+4 (6 voturi)
Ggggg Hhhhh
9.08.2018, 17:39:24

Diasporenii de azi vor fi oale și ulcele când dezideratele expuse vor fi fost realizate.

0 (4 voturi)