Din beneficiile scorţişoarei la capricorni

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tanananana-nanananana-nana-paam-paaaaaaaaaaaaam! BREAKING NEWS! -- ADEVĂRUL LIVE -- BREAKING NEWS! Tanananana-nanananana-nana-paam-paaaaaaaaaaaaam!

Bună ziua, mă numesc Dalia Frunteverde şi vă prezint ştirile care se sparg. Întrerupem emisiunea despre beneficiile scorţişoarei la capricorni pentru o ştire de ultimă oră: Hoarde de tineri cu Facebook au invadat sediul Guvernului, căutându-l pe politicianul misterios, cel spus că ar conduce, de fapt, executivul. 

Demonstranţii şi-au incendiat telefoanele mobile, în semn de protest, prin supraîncărcarea lor cu share-uri şi like-uri date, ironic, actualului Guvern. Câţiva veniţi cu laptop-uri au început să le folosească drept sape, spărgând dalele de marmură de la intrarea în Palatul Victoria şi sperând să dea peste tunelul secret care leagă energetic Guvernul de Platoul Omu. Au fost degrabă acuzaţi ca fiind agitatori şi rugaţi de jandarmi să cureţe, mai bine, curtea Guvernului de zăpadă.

După cum ştim cu toţii, actualul executiv a fost condus de Victor Ponta o vreme, după care nu mai ştie nimeni nimic. Orice informaţie suplimentară a fost ştearsă de pe servere Guvernului şi societăţii. Este a treia oară în România când vedem rezultatele unui război atemporal de tâmpire a maselor, cunoscut şi drept Zodia Post-Adevăr. Perioada actuală de haos ar fi început la sfârşitul domniei lui Vodă Băsescu (1435) şi ar fi continuat până după integrarea în Uniunea Euroasiatică (2019). Astăzi, suntem în 2017.

Cei născuţi sau treziţi în această stare manifestă simptome de uitare şi extremă uimire la absolut orice informaţie pe care n-o cunoşteau, într-o eră hiperinformată, fără a-şi mai da seama ce este adevăr şi ce nu. Reacţiile pendulează între emoţional şi violent. Ultimul vaccin contra acestor stări a fost blocat de statul român, după un lobby intens al Bisericii Ortodoxe, fiind recunoscut ca sursă de dureri de cap. 

Istoric, au următ arderi de cărţi, almanahuri şi ziare quality, singurul scăpat de la pogroamele minţii fiind Adevărul. De aceea ne regăsim astăzi la această ediţie de colecţie, la emisiunea Adevărul Live. 

Pentru o discuţie pe larg a acestui subiect, îi avem în platou doi experţi, astrologul Ienăchiţă Pantelimon-Tesăilă şi consultantul politic şi energolog trifazic Paraschiv Muidante. Domnule Muidante, cum caracterizati evenimentele?

- Buna ziua şi vă mulţumesc pentru invitaţie. După cum ştiţi, datorită capacităţilor mele trifazice, eu sunt prezent acum şi în studiourile Antena 3 şi Realitatea TV, live, răspunzând altor întrebări similare. Răspunsurile mele vor fi pe măsura audienţei dumneavoastră. 

- Vă mulţumim şi noi! Domnule astrolog Pantelimon-Tesăilă, dumneavoastră ce părere aveţi?

- Cred că este perfect posibil ca domnul energolog să fie prezent în toate cele trei posturi energetice, desigur, dar... să nu uităm că soarele este în Saturn zilele acestea şi că de multe ori s-a dovedit faptul că Pământul este plat. Astfel, am putea şi explica ultimele două evenimente de Zodie Post-Adevăr întâmplate. 

- Vă referiţi, desigur, la explozia de zombii din Vaslui şi la neaşteptatul eveniment în care toţi bărbaţii români s-au trezit cu mustaţă, în dimineaţa de 2 februarie 2017!

- Chiar la acele evenimente, domnişoară. Este un semn divin, aş spune. După cum ştim, Iisus şi Buddha aveau mustaţă, dacii aveau mustaţă. Sigur, unii purişti ar indica şi prezenţa bărbii, dar după cum s-a dovedit chiar metodic, în ultima perioadă, chiar recent, cum creşterea bărbii riscă să ducă la mineriade. Mustaţă este, deci, elementul coagulant. Ţine şi vitaminele în ea..

- Ca să revin la dumneavoastră, domnule Muidante, este oare mustaţa comună cauza tuturor problemelor noastre?

- Doamnă Frunteverde, şi o spun cu toata seriozitatea, cred că problema rezidă în mediul energetic. Acele zombii de au apărut prin Vaslui nu erau rezultatul jocurilor făcute de Ţinutul Autonom Harcov, aşa cum de multe ori s-a teoretizat. Nu, au fost un semn, poate mai divin, de la un nivel energetic mult mai înalt decât ce spune colegul meu de platou. Să-ţi apară mustaţă peste noapte, da, hai, e neaşteptat, dar cine se aştepta ca PNL-ul să pună numai lideri femei, ca să ascundă problema? Nu, zombiile sunt cheia, acolo e inima electoratului PSD şi locaţia unde dacii liberi au construit cele mai multe fortificaţii anti-otomane. 

- Un punct de vedere valid. Ni se alătură prin telefon domnul deputat Clar Puzderiu, neafiliat.

- Bună ziua, eu cred că murim cu toţii mâine, deci nu mai contează. 

- Cum aşa, domnule deputat?

- Ce vă dau eu acuma este informaţie pe surse, dumneavoastră şi colegilor dumneavoastră de platou. Mâine, la ora 16:43, se va încheia lumea. A fost spus de liderul nostru de grup, eu îl cred, votez cu dânsul pentru orice. Sigur, mai greşeşte dânsul, dar are mustaţă, deci îl cred.

- Da nu sunteţi neafiliat?

- Eram până mai ieri, dar m-a motivat mustaţa. Eu nu mă ascund, mâ înţelegeţii, am descoperit şi că reţine vitamine.

- Exact ce spunea şi domnul astrolog Pantelimon-Tesăilă, incredibil!

- Da doamnă!

- Domnişoara!

- Eh, cine mai ştie? Ideea este că mâine, orele 17:00 ar urma un nou val de demonstraţii la Universitate, acei tineri liberi şi frumoşi despre care se tot aude, dar nu se văd nici măcar la televizor. Dom'le, eu nu înţeleg, stă toată presa cu camerele pe ei, iar eu văd numai filme la televizor. Este un caz de transfer energetic, bănuiesc, dar nu contează. Fix înainte de ora respectivă, după cum vă spuneam, la 16:43, lumea se va sfârşi printr-un orgasm cosmic. Ayurveda şi Nihil, cele două zeităţi dacice primare, se vor îmbrăţişa pentru ultima oară în acest cosmos. Rezultatul va fi cataclismic pentru Pământ. 

- Şi nu se va mai derula niciun protest?

- Poate în nivel energetic, cum zice domnul de la trifazic. Eu tind să cred că vom scăpa cu toţii. Nu ştiu, poate dacă ne graţiază cineva, dar nu mai cred. 

- Interesant punct de vedere. Domnule Pantelimon-Tesăilă, un ultim gând înainte să încheiem emisiunea?

- Desigur, domnul deputat şi prieten Clar Puzderiu a descoperit o posibilă breşă timp-spaţiu, îl felicit sincer! Mie mi-era clar de ceva timp, dar e bine că şi clasa politică se mobilizează. Va fi al patrulea eveniment deci, 4 este cifră cu însemnătate mare, înseamnă moarte la chinezi, după cum bine ştiţi. Deci este perfect posibil, nu ştiu mai multe, dar mă voi informa. Poate scăpăm dracului şi de mustaţa asta naţională... 

- Vă mulţumesc tuturor! 

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite