Din nou  ”Che Guevara”?

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Opţiunea mea strict politică este de a nu mai organiza alegeri parţiale pentru niciun colegiu care se eliberează. Nu vreau să se organizeze alegeri, să vedem dacă legal este posibil, pentru că şi aşa sunt prea mulţi parlamentari" - declaraţia îi aparţine dlui. Victor Ponta, preşedintele PSD şi prim-ministrul României,

şi a venit ca răspuns la întrebările legitime ale ziariştilor legat de data la care guvernul va organiza alegeri în colegiul abandonat de Dan Voiculescu, în joaca acestuia ”de-a v-aţi ascunselea” cu Justiţia. Dl. Ponta este de formaţie ”jurist”, procuror, adică un om care se presupune că ştie mai bine ca oricine legile şi le respectă. Numărul membrilor Parlamentului este stabilit prin legea electorală, fiecare parlamentar este ales şi reprezintă electoratul dintr-un colegiu, numărul lor ne fiind tranzacţionabil. El nu depinde de toanele nimănui, de bună-voinţa nimănui! Aţi exprima ”opţiuni strict politice” care contravin şi încalcă legile ţării înseamnă a comite o infracţiune care intră sub incidenţa Codului Penal.

După 9 luni de când se află în fruntea Guvernului României, dl. Victor Ponta nu a reuşit încă să înţeleagă că, sub niciun motiv, nu-i mai sunt permise ieşirile teribiliste cu care stârnea zâmbete de compasiune pe vremea în care se juca de-a ”Che Guevara dâmboviţean” şi că, prin fiecare declaraţie şi prin fiecare gest, serveşte sau aduce grave prejudicii României. Din păcate, deocamdată excelează doar la capitolul ”prejudicii”.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite