articolul anterior articolul urmator

Din politica newtoniană

4
13 Apr 2019 10:53:11
Mihnea Dumitru
NASA/JPL-Caltech
NASA/JPL-Caltech

4 Comentarii

Sorin Muncaciu
14.04.2019, 04:33:34

Comentariu considerat abuziv.

Constantin Gadea
14.04.2019, 12:33:42

SCRISOARE CATRE LUCRATORII DIN PRESA DEMOCRATA.Pentru salvarea Romaniei, se impune ca partidele de centru-dreapta sa aiba in Parlament numai oameni reprezentativi: cinstiti, competenti si patrioti. Gazetarii, jurnalistii TV, comentatorii politologi si alte categorii de intelectuali, sa se adune de urgenta si sa infiinteze un partid politic APDC = ALIANTA PENTRU DREPTATE si COMPETENTA. Acest partid trebuie sa intareasca actuala opozitie politica si sa asigure castigarea alegerilor viitoare de catre fortele cu adevarat democrate. Ar trebui sa avem in Parlament oameni ca: Sabin Orcan, Grigore Cartianu, Catalin Avramescu, Claudiu Pandaru, Ioan Lefter, Florin Bortun, Ioan Stanomir, Nicoleta Savin, Ion M. Ionita, Liviu Avram, Andreea Pora, Tia Serbanescu, Rares Bogdan, etc. Suntem o tara latina si locul nostru e in Europa pentru totdeauna.

-1 (1 vot)
Sorin Muncaciu
14.04.2019, 17:57:48

Bravos, domnule Dumitru și domnilor moderatori , asta este moralitatea dumneavoastră, cenzura : faptul ca eu am criticat ignoranta domnului Dumitru , in cea ce privește termenul populist ..este abuziv ! Dar, faptul ca domnul Dumitru ,presupun , ca din frazeologia folosită de “scriitor” prea rezulta clar, insulta electoratul atribuindu-i atenția și concentrarea “ unui peste din acvariu “ nu este abuziv, este ok! Domnilor redactori și moderatori, domn’le cât credeti ca o sa mai dureze sfidarea asta pe fata a bunului simnt ??

val petru
15.04.2019, 12:25:23

Interesant si elegant material pro causa votului. Total de acord. Continutul si sensurile articolului imi evoca, insa, editorialele din presa "intelectualista" a anilor '70 (gen Contemporanul, Lumea etc.), in care jurnalisti apreciati la timpul respectiv dezbateau, evident critic, referitor la problemele din media vestica: consumerismul excesiv, senzationalismul ieftin, dezinformarea si manipularea, politicianismul cinic si, in perioadele electorale, indiferenta si absenteismul la vot. Interesant (si acum constat, surprinzator!) este faptul ca tonul criticilor era relativ moderat, debavurat de excesele aproape insultatoare anti capitaliste din anii '50-'60. As putea spune, prin comparatie, ca era chiar mai calm si concesiv, comparativ cu cel al dvs., care oricum nu este exagerat, doar ceva mai dramatic...