Politică

articolul anterior articolul urmator

Din răceala domnului Coldea

12
17 Jan 2017 15:37:41
Mihnea Dumitru

12 Comentarii

Marcel Cristea
17.01.2017, 16:26:42

My advise to the fugitive 'after me the deluge": keep on talking, nuke everybody.

-2 (2 voturi)
C Dana
17.01.2017, 16:33:52

Oare ce-o insemna asta: "SRI-ul iese usor slabit"? Adica institutia sta intr-un singur om? Dl. Coldea o fi vreun geniul a spionajului sau a contraspionajului? De acum SRI-ul n-o sa mai prinda spioni, teroristi sau tot felul de borfasi? Dl. Coldea e doar un simplu om, care a ajuns intr-o zi intr-o functie si a venit ziua in care pleaca. E doar un functionar al statului care va fi inlocuit cu alt functionar al statului. Si cine poate spune ca cine il va inlocui nu va fi poate mai bun brofesional, poate mai cinstit, poate mai capabil?

-3 (5 voturi)
g i
17.01.2017, 17:22:38

Coldea NU a actionat de capul lui - pe langa el si mai ales deasupra lui mai erau duzini de fosti/actuali securisti , borfasi de genul lui Ghita si o intreaga fauna care de 27 de ani u fac decat sa capuseze toate resursele tarii astia de a amarasteni care se multumes cu o marire de 50 de lei la pensie sau cu o portie de ciolan cu fasole . TOATE marile averi din Romania s-au cladit in jurul si in beneficiul securistilor vechi si noi . Nicolae- fost securist conectat la buget , Patriciu - cumpara cu 50 milioane rafinarie de 3 miliarde , Ghita - 300 milioane de euro in 10 ani din contracte luate prin licitatii trucate , Voiculescu - fost trezorier al securitatii care investea zeci de milioane de dolari in anii "90 - toate afacerile cat de cat banoase s-au facut cu complicitatea borfasilor astora in uniforme cu fireturi care si-ar vinde si propria mama pentru spaga aferenta dara mite sa isi incalce juramantul de credinta ca orice militar cu onoare . Niste golani de ultima speta in cardasie cu alti golani care ne mint cu nerusinare la fiecare 4 ani ca sa ai votam sa isi poate face ei mendrele cu SRI istii si politistii corupti (adica 90% din ei )

+2 (8 voturi)
dracon
17.01.2017, 17:35:41

Avrut sa spuna putin patata !

-1 (1 vot)
g i
17.01.2017, 17:09:00

Preacuviosul Sebi Ghita - incredibilul absolvent de ASE care a facut 300 milioane de euro in aproximativa 10 ani (ce gluma proasta e economia de piata functionala in Romania numai cand pronunti nu ele ; Patriciu , Voiculescu , Tender , Nicolae si alti securisti sinistri ) a spus calr cu subiect si predicat ca nasul lui Dottore di Catania aka Maior impreuna cu vice prim ministrul Dancu canalia PSD ista care face pe sociologul erau si ei prezenti in concediile de team building SRI- Parlamentul lui peste prajit - guvern -PSD - grupul de la Cluj etc . Cu aia cum ramane ? Ca si cu Hexifarma adica " pupat piata independentei " ? Cu cele peste 300 milioane de euro " facuti " de " Sebi " cum ramane ? Cta de IDIOTI ne poate crede borfasul asta slinos cand isi trece in declaratia de avere " 90 de MILIOANE de euro date cu imprumut unui amic ? " - Popor de bizoni creduli si cu memorie de caras ! Ardeti-i pe bizoni ca oricum voteaza hotii " ca este baieti buni ,da la lume cate un ajutor cate o marire "

+6 (6 voturi)