Politică

articolul anterior articolul urmator

Directorul INSCOP, dezminţire după ce un site a publicat „sondaje ţinute la secret“: „Plouă cu manipulări“

4
4 Sep 2014 14:27:30
Autor: Iulia Marin
Directorul INSCOP, Remus Ştefureac FOTO David Muntean
Directorul INSCOP, Remus Ştefureac FOTO David Muntean

Directorul INSCOP, Remus Ştefureac, avertizează asupra materialelor de presă care vizează activitatea instituţiei pe care o conduce şi subliniază că datele publicate recent pe un site nu aparţin INSCOP Research.

„A început să plouă cu manipulări prin sondaje. Astăzi aflăm de la Ziua Veche că INSCOP ar fi făcut un sondaj în luna august. Datele publicate nu aparţin INSCOP ! Pentru cunoscători şi necunoscători, repetăm faptul că singurele sondaje reale, oficiale, publicate sub sigla INSCOP Research sunt cele realizate la comanda cotidianului Adevărul şi pot fi găsite integral pe site-urile www.inscop.ro şi adevărul.ro.

Orice asociere a numelui INSCOP cu alte cifre sau studii comandate de alte entităţi decât Adevărul şi care nu sunt publicate pe www.inscop.ro reprezintă informaţii false cu caracter denigratoriu. Din acest motiv, vom lua toate măsurile legale pe care le considerăm necesare pentru a ne proteja reputaţia“, a explicat Ştefureac.

„Ziua Veche“ a publicat astăzi un material în care vorbeşte despre sondaje de opinie „secrete“ ale căror rezultate sugerează că Monica Macovei ar putea reprezenta o ameninţare pentru Victor Ponta, în cursa pentru Cotroceni. Materialul conţine o precizare vagă referitoare la perioada şi modul de culegere a datelor şi susţine că sondajul INSCOP „a fost realizat la sfârşitul lunii august, pe teren“.

Citeşte şi:

Directorul INSCOP, la Adevărul Live: Odată cu intrarea Elenei Udrea în cursa prezidenţială, Iohannis pică în capcană

Directorul INSCOP, Remus Ştefureac, a analizat, la Adevărul Live, intrarea Elenei Udrea în cursa prezidenţială şi a opinat că, în consecinţă, social-democraţii vor resuscita puternic tema antibăsistă, situaţie care ar putea conduce la izolarea lui Klaus Iohannis.

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

mitrut
4.09.2014, 22:36:20

D-le Stefureac puteti sa-l ridicati pe Ponta si la 80%, daca asa aveti ordin, ca tot un incompetent, un hot si un infantil ramane! Dar ca el sunt multi in Romania, asa ca...

+1 (1 vot)
Ioan Vatafu
8.09.2014, 16:27:00

D-le Ștefureac tastați pe GOOGLE ,Câinele de ponta. Eu sper ca în final să fie pedepsiți prin lege aceste manipulări ordinare . Sper să ajungă DNA și pe la mata. Oare de ce a înebunit CNA ,AVOCATUL POPORULUI,INSCOP. OARE MĂI INCOP ,CE SCOP AI . CEL MAI TARE DOARE CĂ NE CREDEȚI PROȘTI ȘI SUPUȘI.

Ioan Vatafu
8.09.2014, 16:32:04

VĂD CĂ ȘI VOI AVEȚI SIGLA LUI TERICEANU VOPSITĂ. Știu vă pute UE ,NATO ,JUSTIȚIE,LEGI. NOUĂ NE PUTE ȘI MAI TARE MAFIA ,HOȚIA ,CORUPȚIA ȘI SĂRĂCIA ÎN CARE AȚI ADUS ȚARA . ȘTIU CĂ ATÎT TIMP CÂT MAFIA BARONILOR ARE PROBLEME CU PUȘCĂRIA VEȚI PUNE ÎN PIONEZE ȚARA ȘI POPORUL ROMÂN. E CARE PE CARE. TREBUIE SĂ MAI DISCUTĂM ȘI NOI POPORUL DESPRE PROBLEMELE NOASTRE NU NUMAI DESPRE PROBLEMELE VOASTRE.

Ioan Vatafu
8.09.2014, 16:36:17

VREAU ȘTERS ACEST ZÂMBET SFIDĂTOR DE PE CHIPUL ACESTUI TOVARĂȘ CA ȘI DE PE A LUI KLAUS SANTA VOICULESCU. DIN DECEMBRIE . PROBABIL ÎMI VEȚI INTERZICE SĂ MAI COMENTEZ ,E LUCRU SECUNDAR PENTRU MINE. VĂ VREAU CULCAȚI LA PĂMÂNT ALTFEȚ ȚARA NU VA ÎNFLORI SE VA VEȘTEJI.

Modifică Setările