Discurs penibil al lui Iohannis: de şase ani la putere şi vorbeşte de parcă ar fi în opoziţie. Încalcă grav constituţia

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Discurs penibil făcut în această seară de preşedintele liberal, mă scuzaţi: preşedintele românilor.  Klaus Iohannis se implică din nou în cursa electorală încălcând din nou grav constituţia României.

M-aş fi aşteptat în această seară la un alt discurs din partea preşedintelui României, mă aşteptam să vină să ne spună ceva serios despre criza în care ne aflăm la acest moment. Cumva, noi românii, trăim din speranţe.

Aş fi vrut să aflu de la preşedinte de ce nu am  dotat spitalele cu 5 000 de paturi noi, complet echipate pentru secţiile ATI, în loc să dăm 50 de milioane de euro la presă ca să ascundem sub preş faptul că timp de 12 luni nimic nu s-a făcut în această ţară. Nu era mai bine să spunem acum că putem prelua şi pacienţi din alte ţări? Aţi avut 8 luni să faceţi acest lucru şi nu aţi făcut-o, asta deşi furnizorii de echipamente stau cu materialele pe stoc. Fiecare român mort pentru că nu mai există aparate care să susţină respiraţia acestora vi se datorează.

Aţi ajuns în funcţie cu ajutorul PSD, nu că v-ar fi dorit românii, partid ce a pus un iepure să candideze împotriva dumneavoastră, o persoană ce nu avea nici o şansă să obţină voturile necesare. Cartelul funcţionează, s-a cam prins lumea.

În schimb, după o întâlnire de seară cu apropiaţi din guvern,  Klaus Iohannis a ieşit public şi a ţinut un discurs electoral despre ... nimic. Alţii sunt de vină, eu nu eram pe aici, am avut puţină treabă... Penibil.

Domnule preşedinte, de aproape şase ani conduceţi această ţară, aţi trecut prin două incendii importante, aţi promis spitale moderne şi secţie de arşi şi nimic nu s-a întâmplat.

Românii s-au săturat de o aşa atitudine, nimeni nu vă mai crede. Nimic nu s-a întâmplat bun pentru ţară în această perioadă, nu că s-ar fi petrecut ceva înaintea dumneavoastră. 

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite