Discuţii aprinse în şedinţa Consiliului local Sector 1. Consilier PNL, săgeţi către Armand: „A cheltuit doar 4% din bugetul de investiţii. Stă în conflicte”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sedinta Consiliului local Sector 1 FOTO Captura

Consiliul Local al Sectorului 1 a aprobat, în şedinţa de marţi, proiectul de hotărâre prin care este mandatată Clotilde Armand, edilul de sector, să demareze o acţiune în instanţă pentru rezilierea contractului cu Romprest. Şedinţa a durat aproximativ cinci ore, timp în care consilierii au criticat-o pe Clotilde Armand şi i-au cerut acesteia contractul cu noua firmă de salubritate, însă fără rezultat.

În şedinţa de marţi, consilierii Sectorului 1 i-au cerut lui Clotilde Armand în repetate rânduri contractul cu noua firmă care ar urma să se ocupe de curăţenia din sector, Brai-Cata. În ciuda insistenţelor acestora, edilul a refuzat să le ofere documentul.

„Desigur că va fi pus la dispoziţie. Dar mă miră faptul că niciodată nu aţi cerut, de pildă, o copie după contractul cu Romprest, de sute de milioane şi il vreţi pe cel de 12.000 de euro...”, a răspuns Clotilde Armand.

Unul dintre consilierii PNL, Dinu Gheorghe, care a solicitat la rândul său contractul cu noua firmă de salubritate, a transmis o mică parte din şedinţă în direct pe Facebook, acuzând că membrii Consiliului se „luptă” în fiecare zi pentru proiectele din sector.

„Doamna primar continuă să refuze să ne ofere contractul. Asta este situaţia în Consiliul local. Ne luptăm în fiecare zi să facem proiecte”, a spus acesta. 

„Doar 4% din bugetul de investiţii. Stă în conflicte şi îşi bate joc”

Consilierul liberal Dinu Gheorghe a afirmat că edilul a cheltuit o sumă infimă de bani din bugetul de investiţii, acuzând-o pe Clotilde Armand că nu construieşte şcoli, parcuri sau piste de bibicletă, ci „stă doar în conflicte”.

„La data de 30 iunie, primarul a cheltuit doar 4% din bugetul de investiţii. În loc să facă şcoli, în loc să facă parcuri, piste de bibicletă, nu face nimic. Stă doar în conflicte şi îşi bate joc atât de Consiliul local, cât şi de cetăţenii acestui sector”, a conchis acesta. 

De asemenea, şi liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja, a scris pe Facebok că „ştirea bombă a zilei” este că doar 4,7% din execuţia bugetară este pentru investiţii în Sectorul 1. 

„E cea mai bună dovadă a incompetenţei, imposturii şi haosului generate de actuala administraţie. Fără investiţii, nu poţi genera dezvoltare şi nu poţi să răspunzi nevoilor oamenilor”, a adăugat liberalul, pe reţeaua socială.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite