Politică

articolul anterior articolul urmator

Dispută între Firea şi Nicuşor Dan: Bine aţi revenit în Bucureşti, Dl candidat! Sau, mai corect, bine v-aţi trezit! Somn uşor în continuare! Nani, nani!

4
12 Jul 2020 12:12:42
Autor: Dan Anghel
Gabriela Firea vrea al doilea mandat de primar  Foto: Mediafax
Gabriela Firea vrea al doilea mandat de primar  Foto: Mediafax

Nicuşor Dan, candidatul dreptei la Primăria Capitalei, a cerut administraţiei PSD să ia mai multe măsuri pentru limitarea răspândirii Covid-19. În replică, primarul general Gabriela Firea susţine că a luat încă din martie măsurile recomandate de Nicuşor Dan. ”Bine aţi revenit în Bucureşti, Dl candidat! Sau, mai corect, bine v-aţi trezit! Somn uşor în continuare! Nani, nani!!”, a scris Firea pe Facebook.

“Cer de administraţiei PSD- Firea să ia următoarele măsuri: să testeze periodic persoanele cele mai expuse la infectare, cadrele medicale, asistenţi sociali, şoferi şi controlori STB, taximetrişti, funcţionari care lucrează direct cu publicul. Cer să iniţieze un parteneriat cu Direcţia de Sănătate Publică, subordonată ministerului pentru a-i ajuta pe aceştia în anchetele epidemiologice făcute la persoanele infectate pentru contacţii acestora. Cer să pună în vânzare măşti la punctele în care se vând bilete STB pentru persoanele care nu au masca la ei şi vor să se urce în mijloacele de transport în comun”, a spus candidatul PNL şi USR la Primăria Capitalei.

Nicuşor Dan a mai cerut Primăriei mobilizarea Poliţiei Locale pentru verificarea respectării obligaţiei de a purta masca în spaţii închise, în spaţii comerciale, în mijloacele de transport în comun, dar şi pentru respectarea interdicţiei de a folosi spaţiile de joacă pentru copii. 

Nicuşor Dan a mai cerut instalarea de robinete cu apă şi săpun la intrarea în parcuri şi în pieţe, dezinfectarea mijloacelor de transport în comun, a staţiilor STB, a mobilierului urban şi spălarea străzilor. 

Primarul Capitalei Gabriela Firea afirmă că a luat încă din martie măsurile recomandate duminică de Nicuşor Dan pentru a limita răspândirea COVID-19.

”Bine aţi revenit în Bucureşti, Dl candidat! Sau, mai corect, bine v-aţi trezit! Aţi dormit bine? V-aţi odihnit suficient? Ce-mi cereţi dvs să fac azi, 12 iulie, eu şi echipa mea am realizat încă din luna martie, de când eraţi Dvs dispărut fără urmă!  Şi de când colegii dvs de la guvernul PNL îmi spuneau să nu mă mai agit, pentru că e doar o gripă uşoară. A văzut o ţara întreagă, numai dvs nu.”, a scris Firea pe Facebook.
 
Primarul general i-a recomandat contracandidatului său la Primărie să se informeze, să discute cu oamenii şi cu presa. ”Dacă nu ar fi de plâns, ar fi de râs! Somn uşor în continuare! Nani, nani!!”, a încheiat Firea postarea.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

db
12.07.2020, 12:49:50

Uite cine vorbește: adormita adormitelor! 😱

+1 (1 vot)
Utilizator Adevărul
12.07.2020, 13:29:30

Comentariu considerat abuziv.

Alexandru Preda
12.07.2020, 14:46:27

Un mesaj potrivit pentru infantilul și ciudatul Nicușor.

-1 (1 vot)
silent warrior
12.07.2020, 15:28:37

Alexandru Preda Da Predo , da` infantilu` o sa o cafteasca pe sefa ta si cand va fi primar o sa te dea afara ,, de la oala cu sarmale. O sa trebuiasca sa muncesti la privat Predo ...la munca adevarata. Sper ca esti pregatit...

+1 (1 vot)
Modifică Setările