Dizolvarea PSD, cerută în instanţă. Care este motivul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Secretarul general adjunct al PNL Giurgiu, Ionel Dinu, a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că a depus, în nume personal, la Tribunalul Bucureşti o cerere prin care solicită dizolvarea PSD pe cale judecătorească pe motiv că partidul nu şi-ar fi respectat programul de guvernare, potrivit Agerpres.

De asemenea, el a argumentat că un alt motiv pentru care s-a gândit la depunerea acestei cereri este moţiunea adoptată de CExN al PSD la Băile Herculane, în urmă cu o săptămână, privind existenţa "statului paralel".

"Vreau să vă anunţ în mod oficial că astăzi am am depus cererea pentru dizolvarea PSD la Tribunalul Bucureşti, cerere care are numărul de înregistrare 44207/ 3/ 2017 din 24 noiembrie 2017 şi a fost şi repartizată la secţia 5 civilă. Motivul care m-a determinat să depun această cerere de dizolvare a PSD, sincer vă spun, a fost întâlnirea de la Băile Herculane acolo unde au stabilit printr-o rezoluţie, care a fost votată în unanimitate pentru existenţa statului paralel. M-am referit la rezoluţie pentru că ţine cont, pe undeva, de statutul PSD. Nu cred că statutul permite ca un for cât ar fi el de tutelar în cadrul partidului să adopte o asemenea rezoluţie spunând că există un al doilea stat paralel în statul român. Dacă domnul Dragnea şi membrii PSD cunosc acest stat, să vină cu probe. Am depus cererea, e un semnal de alarmă şi pentru celelalte partide politice de acum încolo fiindcă trebuie să ducă la îndeplinire angajamentele din programele de guvernare", a declarat Ionel Dinu.

Reprezentantul PNL Giuriu a mai spus că el consideră că depunerea acestei cereri de dizolvare a PSD la Tribunalul Bucureşti va fi "un mesaj penetrant" pentru ca politicienii să înţeleagă să nu mai schimbe "regulile jocului în timpul jocului".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite