Politică

articolul anterior articolul urmator

Domnul Alexandru Cumpănaşu perorează

30
15 Sep 2019 08:56:32
Mircea Morariu
FOTO Mefiafax
FOTO Mefiafax

Am publicat marţi pe site-ul „contributors.ro” un comentariu despre mai mult decât strania alianţă dintre dl. Alexandru Cumpănaşu şi jurnalistul Ion Cristoiu.

Cine este dl. Cumpănaşu ? Un ins recomandat drept preşedintele unui ONG care se zice că ar milita pentru modernizarea României, auto-intitulat expert în politica externă fiindcă a făcut nu mai ţine minte la ce post de televiziune o emisiune aparţinând domeniului, aspirant la statutul de candidat la preşedinţia României şi zis unchi îndurerat al sărmanei adolescente Alexandra Măceşanu, Aceasta din  urmă victimă nu doar a aşa-numitului “monstru din Caracal”, ci îndeosebi a neputinţei instituţiilor Statului Român. 

Observam în respectivul comentariu amploarea operaţiunii de PR pe care o face în favoarea d-lui Cumpănaşu fondatorul Evenimentului zilei. Dl. Cristoiu îl însoţeşte mai peste tot, la orice televiziune pe dl. Cumpănaşu, se erijează în co-moderator, dacă nu poate fi prezent fizic, intervine telefonic. Aceasta după ce l-a glorificat pe respectivul domn, după ce l-a declarat campionul luptei împotriva nemernciei din Poliţie, Procuratură şi Servicii, după ce l-a sfătuit şi apoi chiar i-a anunţat intenţia de a candida la preşedinţie.

S-a întâmplat să public comentariul cu pricina fără a şti că dl. Cumpănaşu suferise cu doar câteva ore înainte un preinfract în studiourile postului România tv care face rating serios vorbind  vrute şi nevrute despre tragedia de la Caracal. Nu am ştiut  fiindcă nu mă uit deloc la respectiva murdară, fetidă reîncarnare a OTV. Televiziunea mega-escrocului Sebastian Ghiţă ale cărei acţiuni mizere şi manipulatorii nu sunt sancţionate aşa cum s-ar cuveni de CNA-ul de partid. Dar la ce să te aştepţi din partea d-nei Monica Gubernat şi a domnilor Radu Herjeu, Gabriel Tufeanu sau Radu Călin Cristea?

La aflarea veştii că dl. Cumpănaşu a avut probleme, am avut un moment în care am regretat sus-menţionata publicare. Pare-se însă că nu a fost mai-nimic, dacă nu cumva la mijloc a fost chiar o sinistră operaţiune de PR al cărei rost a fost acela ca românii să fie încă şi mai sensibili la eroismul şi sacrificiul d-lui Cumpănaşu. Nu de alta dar, iată, dl. Cristoiu însuşi a observat în comentariul publicat miercuri pe cristoiublog că interesul pentru “cazul Caracal” a început să se cam sleiască, locul lui fiind luat de ceea ce se întâmplă în la fel de mizera politică românească.

Dl. Cristoiu profeţea că vom avea parte foarte curând de o revenire, de o resuscitare a chestiunii. Cred că cel puţin acum creatorul Bulinei roşii are dreptate. Fiindcă în mod bizar tragedia de la Caracal a avut drept efect o anume creştere în sondaje a PSD. Şi PSD ştie să profite de orice ocazie posibilă.

Tot miercuri l-am văzut la televizor bine, mersi, şi nu oriunde, ci la un program de ştiri al seriosului Digi 24, chiar pe dl. Alexandru Cumpănaşu. Care tuna şi fulgera precum o făcea odinioară azi repauzatul întru Domnul Corneliu Vadim Tudor. Dl. Cumpănaşu nu cerea trageri în ţepe, ci nici mai mult, nici mai puţin decât arestări. Voia să vadă trimisă la ocnă întreaga familie a lui Gheorghe Dincă. Văzând că i-a mers atunci când a dat ordine INML şi ministrului Justiţiei, Ana Birchall, dl. Cumpănaşu s-a obrăznicit. Pozează în justiţiarul absolut, se închipuie un nou Robespierre, crede că i se poate îngădui totul. Duce multă lume de nas. Păcăleşte, minte, înşală. Ce am putea face noi? Simplu. Să îl lăsăm pe mai departe să peroreze, dar şi să îl lăsăm să o facă în gol. Adică să nu ne mai uităm la el, să îl lăsăm şi pe el, dar şi România tv fără audienţă.

Comentariu publicat concomitent pe site-ul contributors.ro şi pe blogurile adevărul.ro

 

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

30 Comentarii

Vanatorul/d.c.
15.09.2019, 09:41:39

Marturisesc cu sinceritate ca o chestie din textul de azi m-a emotionat puternic..!:) E vorba de cea legata de ”seriozitatea” televiziunii iohannisto-sereisto-securistica Digi 24 (”ci la un program de ştiri al seriosului Digi 24”) Cum si cand a devenit televiziunea Noii Securitati ”serioasa” ..? Fara indoiala in momentul in care a ramas singura televiziune care masluieste adevarul si manipuleaza in favoarea mafiotilor din parachete si tribunale, in favoarea celui care le tine spatele si le acopera abuzurile si manariile mafiotilor si sobolanilor rosii din justitie Klaus Iohannis, in favoarea cocalarilor si smenarilor care-si spun ”liberali” si ”opozitie de drepta” . asta chiar daca sunt complet paraleli si cu ”liberalismul” si cu ”dreapta politica” asa cum au fot ele consacrate in doctrine si practica guvernamentala si legiferare in Occident. Cristoiu..? Hi..hi..hi..! Ramane cel mai mare , mai complet, mai citit, mai ”nesuferit” (nimeni nu-l poate controla sau ..manipula) si mai invidiat jurnalist roman..! Iar oițele saivanului publicisticii românesti behaie cam degeaba, pentru ca dulăul jurnalismul postdecembrist e cu ochii pe lupi, si de aceea il doare taman la bascheti de behaitul din saivan ..!

-12 (16 voturi)
Brown Paul
15.09.2019, 11:25:56

Si pe mine m-a emotionat,taman in basceti,cand Voiculescu,actualmente puscarias (avelo grija gitanes) care te-a luat de pe strada, dupa ce ti-au dat cu picioarele in dos cei de la FSB din zona Tiraspol. tti-a acordat titlul de onoare Vidanjorul/d.c at dupa ce i-ai demonstrat ca esti expert in dresarea licuricilor rosii. Daca nu imi stergeau mesajele, iti aratam cum te faceam praf de copt,din toate pozitiile.

+12 (18 voturi)
vlad gheorghe
15.09.2019, 09:55:11

Vanatorule cred că tu ieşti un guzgan rozaliu ca prea miroase a sobolan cnd apar comentarile tale pe ici pe colo

+7 (9 voturi)
Iulian Arion
15.09.2019, 09:55:31

Cred ca ar trebui interzisa reclama unor posturi de televiziune sau a unor persoane care obtin venituri din trancanitul la tv sau in mass media. Daca fostul profesor de materialism dialectic (Marxism) al Universitatii din Cluj, din regimul comunist, ar scrie voluntar, mai treaca-mearga. A-i face publicitate de catre un alt clujean, mi se pare inadmisibil. In plus: i.oamenii redusi discuta despre alti oameni. Se numeste barfa. ii. oamenii mediocri discuta despre evenimente. iii. Oamenii superiori discuta despre idei si principii.

0 (2 voturi)
Sacha Durand
15.09.2019, 10:01:35

Acest "unchi" indurerat e doar un alt clown al politichiei romanesti ca multi altii....E un clown al carui nas rosu se vede de departe si care cu complicitatea intregii mass-media s-a cocotat pe un munte de gunoi de unde face pe cocosul,de unde peroreaza lozinci impotriva"sistemului" (in care se simte mai mult decat excelent si de care profita din belsug !) alcatuit din amicii sai ....un individ fara absolut nici un scrupul care se agata de orice ocazie sa se faca auzit,aprobat si cunoscut....Partea grava a acestui episod e ca se gasesc destui fraieri care sa-l perceapa ca pe un om care vrea doar binele "boborului" care se lupta cu nu stiu ce balauri.....care de fapt sunt complicii sai,cu care s-a fotografiat de-a lungul timpului si de la care primeste argintii care-i umplu contul in banca ! E suficient sa parcurgeti comentariile facute despre acest impostor ca sa va dati seama ca : cu cat minciuna e mai groasa si nesimtita,cu atat e mai credibila.....si se intinde chiar covorul rosu unor asemenea mascarici ! In perioada electorala cade bine pentru amicii sai.....vocile se disperseaza ....ca sa revina in matca initiala dupa un prim tur ! P.S. Cat despre individul care afirma ca "gaina face pui vii"....e de acelasi nivel de impostura ca celalalt ! Se pare ca impostura ne tine de foame si sete....ba chiar de "intelect"....altfel nu se explica !

+5 (7 voturi)

Vezi toate comentariile (30)