Politică

articolul anterior articolul urmator

Dorin Florea: „Monica Macovei intenţionează să candideze la şefia PDL“

11
20 Feb 2013 16:55:26
Autor: Sebastian Zachmann
Dorin Florea crede că Monica Macovei ar putea candida la şefia PDL
Dorin Florea crede că Monica Macovei ar putea candida la şefia PDL

Europarlamentarul Monica Macovei intenţionează să candideze la şefia PDL şi, probabil, va depune o moţiune în acest sens, a declarat, astăzi, prim-vicepreşedintele PDL Dorin Florea.

Potrivit lui Dorin Florea, în interiorul PDL se discută că Monica Macovei ar putea depune la rândul ei o moţiune, el subliniind că formaţiunea are nevoie de toţi cei trei potenţiali candidaţi şi de programele lor.

„Partidul la ora actuală are nevoie şi de Vasile Blaga, şi de Elena Udrea, şi de Monica Macovei, are nevoie de toată lumea laolaltă şi cred că are la ora actuală înţelepciunea de a corobora cele trei variante, cu mandat clar - se poate contura o variantă, vii cu trei lucruri posibile, trei moţiuni diferite şi aplicabile, poţi decide la un moment dat să te duci pe toate trei odată“, a spus Florea, arătând că „probabil“ Monica Macovei va depune o moţiune. „Aşa se discută deocamdată, nu am văzut-o, dar i-am auzit intenţia“, a adăugat Florea.

Florea a mai spus că toate moţiunile în vederea candidaturii la şefia partidului sunt binevenite, afirmând că „echipa trebuie să dea dovadă de maturitate şi înţelepciune“.

„Pentru mine sunt binevenite aceste prezentări. V-am spus şi calităţile doamnei Udrea, şi calităţile domnului Blaga. Sunt doi oameni care într-adevăr dovedesc că ţin la acest partid. Dorinţa mea foarte clară este că, neavând un lider cum era pe vremuri preşedintele Băsescu - cum s-a încetăţenit în România şi peste tot, vedeţi că se nasc partide de lideri, e unul carismatic, drăguţ, ştie să facă cu ochiul la timp şi devine într-adevăr locomotiva unui partid - în faza aceasta, neavând, să zicem, conturat (un astfel de lider - n.r.), echipa trebuie să dea dovadă de maturitate şi înţelepciune. Adică de colaborare. Să dialogheze, să colaboreze între ei“, a declarat Florea.

Prim-vicepreşedintele PDL crede că preşedintele Traian Băsescu şi-a prezentat punctul de vedere „sentimental, emoţional“, pentru că îi pasă de PDL.

„PDL nu trebuie să stea cu capul ascuns, pentru că a făcut exact ce a trebuit. Acesta se numeşte respect faţă de interesul naţional, unii l-au considerat altceva. Nu zic că n-au făcut greşeli. (...) Preşedintele a fost foarte clar şi a prezentat un punct de vedere sentimental, emoţional, pentru că a spus-o foarte clar că îi pasă de acest partid, îi pasă de electoratul de dreapta, pentru că e şi electoratul lui. Deci electoratul care l-a votat pe preşedinte, care i-a împiedicat pe USL-işti să-l destituie, este şi electoratul preşedintelui. Era normal!“, a spus Florea.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

11 Comentarii

Alexa Alexandru
20.02.2013, 17:29:36

Are doamna Macovei poseta si incaltari de firma ca doamna Udrea si EBA?

-1 (5 voturi)
Sava Darius
20.02.2013, 18:57:23

Sper sa fie o gluma proasta! Cum asa? Procuroarea comunista Macovei vrea sefia PDL? Pe ce criterii? Ce-a facut ea pentru partid, cate voturi a adus partidului, cu ce a contribuit ea la buna starea partidului? Ca golea sticle la partid pana isi pierdea simturile? Trecutul acestei procuroare comuniste este infiorator, este sinistru. Ea este monstrul de femeie care batea oamenii daca nu i se supuneau, ea duce liste la militie cu oamenii care trebuiau batuti deoarece nu recunosteau ce le impunea ea. Ea, Macovei este individa care a instigat la revolutie sa se traga in populatie din functia pe care o avea. Ea, Macovei a fost data afara din justitie deoarece ascundea dosare sau le aranja in functie de cum ii convenea. Nu este admisibil ca procuroarea comunista sa pretinda sefia partidului poate in PCR! Rusine Monica Macovei procuroarea comunista odioasa! Procuroarea comunista este dusmanul tarii, este in slujba lui Soros impreuna cu Pora, Bacionschi etc si acum ce face vrea sa vanda si asta partidul dupa ce a tradat tara? Nu ajunge Blaga,alt tradator?

-5 (9 voturi)
Mihai Cojocaru
20.02.2013, 19:39:32

Draga, stai calm, respira adanc si suna la 112 sa-ti faca triada fenobarbital / hemisuccinat / algocalmin, pentru ca se pare ca esti intr-o scurta criya de nesimtire. Nu te forta, sa nu se rupa ceva-n tine, poti sa faci chiar atac cerebral.

+6 (6 voturi)
alexandru biris
20.02.2013, 20:05:19

Mama cate spume pe m2, mai sava. Asa vorbesti tu cu toate femeile sau faci doar astazi o exceptie. Oricum ar fi, nu e frumos din partea ta. Se vede ca ,,ministerul propagandei,, antena III si-a facut datoria. Orice parere poate fi valoroasa, mai putin inventiile si insinuarile nevrotico-mincinoase, care nu au nici o legatura cu un discurs civilizat. Dar daca nu vei persevera poate te vei vindeca. Cine stie?!?

+5 (5 voturi)
Nirolf
20.02.2013, 19:05:58

Ecce homo ! Dar ce importanta are opinia mea cand P.D.L-ul este un partid politic , deci un ghem de interese ce aspira la putere pentru a le pune in pagina. Oameni ca domnia sa , sau Cristian Diaconescu , sau Cristi Preda sau Sever Voinescu , sau Andrei Chiliman etc indiferent la ce partid s-ar afla ar avea votul meu.

+6 (6 voturi)

Vezi toate comentariile (11)

Modifică Setările