articolul anterior articolul urmator

Dosarul Gala Bute o bagă în corzi pe Elena Udrea

5
2 Feb 2015 21:34:15
Autor: Mădălina Mihalache
Desen realizat de Vali Ivan
Desen realizat de Vali Ivan

5 Comentarii

cocor
2.02.2015, 21:55:10

Sa o crezi tu ca te apara cineva, esti deja la mana DNA ...recenta istorie a acestei institutii arata ca nu prea a scapat nimeni fara ...pijamale

0 (4 voturi)
Sava Darius
2.02.2015, 22:16:27

O cred pe Udrea! Fratilor astia actioneaza in stil mafiot. Coldea, GHita si care or mai fi. Sunt ingrozit, inseamna ca astia conduc tara. Si ca Udrea este azi cel mai curajos politician. Eu cred ca nimeni nu mai doarme nici din SRI, nici din mass-media (acoperitii pentru ca Udrea ii stie pe toti), nici politicienii. Azi vad o femeie extrem de singura, extrem de puternica, extrem de atacata, extrem de incoltita de VINOVATI si ca BARBATII au cam disparut, au ramas femeile, mai precis O FEMEIE mai fratilor! Si ca sa fiu corect cativa jurnalisti curati Tolontan etc.

-1 (5 voturi)
cocor
2.02.2015, 22:33:10

Darius, diferenta de opinie, eu cred ca toti politicienii sunt corupti pana in maduva oaselor ( indiferent de culoare politica) , cu atat mai mult cei cu state vechi. Sunt sigur ca serviciile secrete au contributia lor (mai mult ,ori mai putin ,se intampla in mai toate statele asazise democratice) in a ,,dirija " anumite hotarari la cele mai inalte nivele.

+1 (3 voturi)
Tăunu
3.02.2015, 11:45:46

Cum a fost atacat Coldea, cum a fost redeschis dosarul cu gala Bute. Nu întâmplător. Se încearcă o perdea de fum pentru ca lumea să-l uite pe generalul ăsta, acuzat cu subiect şi predicat, că a luat partea lui, de 500.000 euroi, în afacerea Microsoft. Conform unei vechi tactici bolşevice, Udrea este denigrată de acoperiţii din presă care s-au reactivat brusc. Cum îi putem recunoaşte pe aceşti acoperiţi ? Vom vedea că unii băsişti ani de zile, brusc o atacă pe Udrea, după ce au lăudat-o înainte. Ăştia precis sun acoperiţi. Mai greu de descoperit sunt cei care au criticat-o pe Udrea tot timpul. Udrea a spus încă de săptămâna trecută că Comisia de conrol SRI nu va avea curaj să-l ancheteze pe Coldea, fiindcă au schelete în dulap. Şi, ce să vezi, Coldea întâi se anchetează el singur, comisia nu se bagă. Ar trebui desfiinţată acea comisie şi, de fapt, tot parlamentul !

+1 (1 vot)
tampa_killer
3.02.2015, 12:22:44

acuzarea unei persoane nu se face cu subiect si predicat ci cu probe. Pot sa declat eu ca dumneavoastra Andrei Florean sunteti corupt? POT! Daca as face acest lucru vi se pare normal sa trebuiasca dumneavoastra sa aduceti probe ca sa demonstrati nevinovatia sau , din contra, sa aduc eu probe pt a justifica astfel de acuzatii? Nu spun ca generalul SRI este nevinovat dar exista si posibilitatea ca dna Udrea sa incerce mutarea atentiei catre o alta zona pt a mai slabi din tensiunea ce exista in acest moment pe domnia sa. Eu nu cred ca dna Udrea este nevinovata si toti ceilalti conspira pt a o scoate din jocul politic. Ramane ca aceste lucruri sa fie demonstrate in justitie. Avand in vedere ca aceste acuzatii nu sunt noi ci circula de foarte multa vreme , ar trebui ca dna fost ministru sa aiba deja pregatita o aparare, o demonstratie a neimplicarii sale in aceste mizerii. Tind insa sa cred ca uziteaza de o strategie extrem de cunoscuta conform careia cea mai buna aparare este contra-atacul

-1 (1 vot)