Dragnea: Orice acţiune pe care o face Guvernul şi nu este pe placul lui Iohannis e sabotată. Ce ne pregăteşte preşedintele pentru demisia premierului?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PSD, Liviu Dragnea, acuză că preşedintele Klaus Iohannis a pornit o campanie împotriva Guvernului şi a premierului Viorica Dăncilă, spunând că acesta sabotează orice actiune a echpei guvernamentale care nu este pe placul lui. De asemenea, acesta s-a întrebat ce „pregăteşte“ acum Iohannis pentru a o putea face pe Dăncilă să-şi dea demisia, la cum l-ar fi convins şi pe Victor Ponta în 2015.

„În legătură cu ultima ameninţare a preşedintelui Iohannis la adresa prim-ministrului Viorica Dăncilă- este continuarea unui plan, a unui set de acţiuni ale preşedintelui îndreptate împotriva Guvernului. Orice acţiune internă, externă pe care o face Guvernul şi nu este pe placul preşedintelui este subminată, chiar sabotată. Şi în cazul Israel, şi în cazul vizitei de la Vatican, şi în cazul minciunilor spuse despre rezultatele economice, preşedintele subminează România“, a declarat Liviu Dragnea înaintea şedinţei Biroului Permanent Naţional al PSD. 

Şeful PSD a vorbit de momentul noiembrie 2015, spunând că şi atunci preşedintele Iohannis a făcut presiuni asupra premierului Victor Ponta, care în final a demisionat din funcţie. Dragnea a susţinut că demisia lui Victor Ponta a fost "rezultatul unui dosar politic, al unui fals judiciar". 

„Ne aducem aminte că în 2015, preşedintele României a insistat şi a făcut presiuni la prim-ministrul Victor Ponta să îşi dea demisia. Dduceţi-vă aminte că a ieşit şi a spus că este nevoie să moară oameni pentru ca să apară această demisie. Acea demisie a fost rezultatul unui dosar politic, unui fals judiciar care s-a dovedit zilele trecute. Ne punem întrebarea legitimă, această nouă campanie de insistenţă pentru demisia prim-ministrului Dăncilă, ce ne mai pregătesc Iohannis şi ai lui pentru a se întâmpla această demisie?", a mai susţinut Dragnea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite