Dragnea, atac la Iohannis: Nu a avut unul, ci nouă dosare penale. E tonomatul statului paralel. El e infractorul care s-a cocoţat pe cea mai înaltă funcţie în stat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Mediafax
FOTO Mediafax

Liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a acuzat, joi, pe preşedintele Klaus Iohannis, de faptul că a transmis mai multe informaţii false şi că de-a lungul timpului ar fi avut „nouă dosare penale“.

„Preşedintele României nu e un om obişnuit. E cea mai înaltă funcţie din statul român. A pus placa cu infractorul sau infractorii. În trecut mai era cineva care folosea placa cu infractorii şi penalii: Kovesi (...) Iohannis nu a avut unul, ci nouă dosare penale. Unul clasat înainte de candidatură“, a declarat Liviu Dragnea.

Şeful PSD a subliniat că Iohannis ar minţi la fel cum ar fi minţit procurorul general. „Ne-a minţit Iohannis, la fel cum ne-a minţit şi Lazăr (n.r. - Augustin Lazăr), că nu ştia de protocoale“, a mai spus Dragnea.  

Liderul PSD a afirmat că printr-un „un testament fals“, preşedintele ar fi luat  „cu japca o casă a statului român“. 

Dragnea a mai vorbit de un contract de vânzare-cumpărare „fake“ al lui Iohannis pentru o casa, fiind astfel acuzat de uz de fals de instanţă.  

„Preşedintele nostru poate fi considerat un infractor. E infractorul care s-a cocoţat în cea mai înaltă funcţie“, a mai afirmat Dragnea.  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite