Dragnea avertizează: Nu mă opun unei ordonanţe privind amnistia şi graţierea. Pentru PSD e o obsesie repararea nedreptăţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat că PSD vrea repararea „nedreptăţilor“ din domeniul Justiţiei şi că el nu se va opune în niciun caz unei ordonanţe de urgenţă pe amnistie şi graţiere.

„Sunt atât de multe abuzuri în România, sentinţe adoptate nelegal, dosare făcute prin denunţuri obţinute prin şantaj, oameni nevinovaţi în puşcărie în aşa fel încât e legitimă cererea să fie găsită o soluţie, În această ţară trebuie să se facă un moment zero. Nu se poate continua cu toate aceste nedreptăţi“, a afirmat Liviu Dragnea. 

Mai mult, şeful PSD a subliniat că el nu se va opune unei OUG. „Că va fi ordonanţă de amnistie şi graţiere, eu nu mă opun. E deja nesemnificativ că în România Curtea Supremă a făcut completuri de judecată nelegal. Au fost protocoale nelegale. În România trebuie să fie un singur obiectiv: puşcărie cu orice preţ?“, a mai spus Dragnea.  

De asemenea, întrebat dacă e o obsesie pentru PSD amnistia, liderul PSD a replicat: „Pentru PSD e o obsesie repararea nedreptăţilor şi să facă dreptate până la capăt“. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite