Politică

articolul anterior articolul urmator

Dragnea, la Congresul PSD: Cetăţenii acestei ţări să nu mai fie supravegheaţi ilegal şi să nu mai fie arestaţi inutil

17
10 Mar 2018 13:09:29
Autor: News.ro
FOTO Inquam Photos / Bogdan Buda
FOTO Inquam Photos / Bogdan Buda

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, sâmbătă, la Congresul extraordinar al PSD, că defăimarea propriei ţări este o faptă foarte gravă, care expune România la riscuri, iar PSD va apăra suveranitatea statului, inclusiv printr-o lege.

Dragnea a afirmat răspicat că va duce până la capăt modificarea legilor justiţiei şi a Codurilor penale şi că vor iniţia legi noi pentru organizarea şi funcţionarea serviciilor de informaţii.

„PSD va iniţia procesul de reaşezare a instituţiilor fundamentale - care şi-au uitat rolul. Trebuie să ne propunem ca cetăţenii acestei ţări să nu mai fie supravegheaţi ilegal şi să nu mai fie arestaţi inutil. Când spunem stat de drept, să spunem domnia legii, nu domnia unor instituţii, nu domnia unor şefi. Cer colegilor noştri să înţeleagă dimensiunea obiectivelor majore, că atingerea lor e mai importantă ca orice mic obiectiv politic

România este un stat suveran, aşa scrie în Constituţie. Să nu uităm asta. Atunci când oameni politici, şefi de instituţii, voci cunoscute ale societăţii îşi sabotează cu bună ştiinţă ţara, (...) în aceste situaţii pierdem suveranitate, independenţă, demnitate, respect şi nu câştigăm nimic. Defăimarea propriei ţări este o faptă foarte gravă, care expune România la riscuri, la sancţiuni, la întârzieri şi la pierderea unor avantaje”, a afirmat Liviu Dragnea.

Liderul PSD a susţinut că ”atacul asupra propriei ţări este o insultă la adresa românilor şi trebuie să înceteze”.

Liviu Dragnea a ţinut să precizeze că PSD va apăra suveranitatea ţării, inclusiv prin lege: ”Suveranitatea României este mai preţioasă decât orice luptă internă pentru putere, decât orice mic interes local şi de aceea este nevoie să o protejăm şi o vom proteja prin legi explicite, dezbătute şi votate în Parlament”.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

17 Comentarii

moreno toro
10.03.2018, 13:29:08

Mare dreptate are haiducul ! ... sa numai supraveghem hotii si sa ii lasam sa zburde in voie ca doar este ilegal. Cat tupeu poate avea acest el capo ”

+6 (8 voturi)
Alfa Omega
10.03.2018, 13:58:05

Spuse infractorul cu speranta ascunsa ca daca va manipula bine naivii nu va ajunge in viata lui in inchisoare ! Intradevar speranta moare ultima....

0 (4 voturi)
Romanian S
10.03.2018, 13:33:18

Booon, deci ce zice Dragnea E asa: sa nu mai fie supravegheati hotii DELOC. sa nu mai se faca arestari DELOC. deci, fratilor so pa furat! ca oricum nu mai ne pedepseste nimeni. d-acu incolo , e pa smecherie tati. jungla, smecherie!

+6 (8 voturi)
Lucifer
10.03.2018, 13:49:56

Dragnea=Stalin+Ceauşescu. PSD=PCR.

+2 (4 voturi)
Index 4.3
10.03.2018, 14:08:09

Stie cineva daca dupa modificarea legilor se va ma putea fura ca in codru? Sau nu ar trebui sa ma ingrijorez degeaba?

+1 (3 voturi)

Vezi toate comentariile (17)

Modifică Setările