Dragnea, la Congresul TSD: Voi veţi putea contribui la eradicarea a două boli istorice: diletantismul şi impostura

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea  Foto: Mediafax
Liviu Dragnea  Foto: Mediafax

PSD este un partid de masă care are ca obiectiv binele cetăţeanului român, a declarat Liviu Dragnea, la Congresul TSD. El i-a îndemnat pe tinerii membri să arate că pot face „societatea să se mişte” înainte de a ajunge într-o funcţie înaltă, pentru că doar în acest mod şi doar ei pot contribui la eradicarea unor boli istorice din politică: diletantismul şi impostura

„PSD este un partid de masă, dar nu suntem un partid doar pentru cei care au probleme. Suntem un partid care stă în contact direct cu cetăţenii şi care pune în permanenţă ca obiectiv principal al politicii lui cetăţeanul. Nu sistemul, nu sistemele, nu instituţiile, ci totul să fie făcut pentru ca românul să trăiască mai bine decât a trăit anul trecut. Este un partid al progresului, al evoluţiei, al prosperităţii şi al solidarităţii şi vreau să acţionaţi în numele acestor valori sociale, vreau să vă organizaţi în jurul acestor idei, să le dezbateţi în public şi să faceţi societatea să se mişte în jur”, a declarat Liviu Dragnea, duminică, la Congresul TSD organizat la Romexpo.

Liderul PSD i-a îndemnat pe tinerii social-democraţi să se bazeze pe aceste valori şi să arate ce pot face înainte de a ajunge într-o funcţie publică importantă, fiindcă doar în acest mod pot contribui la eradicarea unor „boli istorice”: diletantismul şi impostura.

„Arătaţi că existaţi, arătaţi că aveţi ce spune, arătaţi că puteţi face asta înainte de a ajunge într-o funcţie. Doar aşa voi veţi putea contribui la eradicarea sau dispariţia sau diminuarea a două boli istorice: diletantismul şi impostura. Nu veţi reuşi una ca asta peste noapte, dar aveţi deja un avantaj, vă puteţi mişca mai repede”, a subliniat Dragnea.

Peste 2.500 de tineri social - democraţi îşi vor alege duminică preşedintele pentru următorii doi ani, în cadrul unui Congres organizat la Romexpo, unde sunt aşteptaţi tineri de stânga din SUA, din statele UE şi din Republica Molodova. În prezent, liderul TSD este Gabriel Petrea, ministru al Dialogului Social. La alegeri, el va candida pentru un nou mandat.

Dintre liderii PSD, la Congres au fost prezenţi Liviu Dragnea şi Nicolae Bădălău, precum  şi ministrul Apărării Mihai Fifor. La eveniment a participat şi premierul Mihai Tudose.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite