articolul anterior articolul urmator

Dragnea pregăteşte o lege pentru cei care defăimează ţara: „Oameni gen Macovei trebuie sancţionaţi“. Ce au răspuns Monica Macovei şi Tăriceanu

100
13 Mar 2018 07:58:40
Autor: Elena Deacu, Sorin Ghica

100 Comentarii

Banan Crudu
13.03.2018, 08:09:42

Hai Livache,dă-o mai scurtă, tu de fapt vrei o lege care să-i sancționeze pe cei care spun adevărul despre tine şi despre gaşca ta de penali. Despre tine e vorba, nu despre România ! Dacă cineva te critică înseamnă că defăimează țara ? Legea asta a ta, îi va sancționa şi pe "aliații" tăi unguri din UDMR ? De exemplu pe Laszlo Tökeş ? Sau pe toți cei care poartă doliu de 1 Decembrie ? Fariseule !

+32 (38 voturi)
Marian Petrescu
13.03.2018, 08:13:00

Cred ca ma duc pana in America sa-mi cumpar un pistol si sa-l impusc pe cretinul asta ca nu-l mai suport.

+10 (18 voturi)
Block BUSTER
13.03.2018, 08:15:26

Dupa instaurarea Partidului-Stat cu maretul conducator militian, construim statul politienesc si cenzurarea opiniei, ceea ce este programul normal al Partidului Stalinist Demodat.

+6 (10 voturi)
Sergiu Popilian
13.03.2018, 08:22:31

S-ar părea că dreptul la liberă exprimare este pe punctul de a sucomba. Astfel, totalitarismul mascat va fi ca lupul în blană de miel. Săraca, bogata Românie se întoarce probabil din nou în trecutul glorios de acum 70 de ani.Sau...? 😣😣😣❤💛💙

+6 (10 voturi)
VERTY VERTY
13.03.2018, 08:23:02

INFRACTORILOR! MAFIOTILOR!!!!!!!! TRADATORILOR DE TARA SI NEAM!!!!!!!!!!!!!! Dar o lege de defaimare a tarii de catre marii CORUPTI si HOTI ai tarii, care devalizeaza Romania de 30 de ani si o fac de rusine pe toata Terra, aratand ce CORUPTIE GENERALIZATA si FURT NATIONAL fac ei in Romania, CAND? Dar in puscarie, pentru MARELE JAF NATIONAL, CAND VA VEDEM ODATA???????????????????????? Apel catre organizatiile civice, in special catre una care se vrea lider de proteste! INCETATI SA MAI PROGRAMATI IESIRILE IN MASA!!! Lumea trebuie sa iasa ACUM, in secunda a doua dupa aflarea fiecarui proiect de lege sau lege criminala data de INFRACTORII astia! Programandu-le, DILUATI SOCUL, FRUSTRAREA, ACUMULAREA DE FURIE si DISPERARE a bucurestenilor cand vad ce fac acesti MAFIOTI de la putere cu vietile si destinele si banii si tara lor! Protestele NU mai trebuie programate niciodata, dar NICIODATA!, cu atat mai putin in zilele libere si noaptea, la cladiri goale! Revolutia nu a fost programata pe facebook, bucurestenii nu s-au vorbit pe telefoane sa iasa, au iesit din cauza unei URI colective stranse care trebuia sa explodeze in strada, ATUNCI! Daca mai faceti vreodata asa ceva, nu numai ca va suspectez definitiv de lucruri marsave, dar deja dovediti oamenilor ca sunt adevarate toate zvonurile! Tot ce puteti sa faceti este ca in momentul in care MAFIOTII ASTIA mai proiecteaza cate o lege criminala, sa scrieti atunci, la secunda, imediat: HAIDETI!!!! ACUUUUUUUUUUUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

+4 (8 voturi)