Dragnea, din culisele PSD: Lui Stănescu i-au spus să preia conducerea executivă. „Trebuie să alegi între prieteni şi partid!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liviu Dragnea a povestit în a doua parte a interviului dat Realitatea Plus despre modul cum s-au întos împotriva sa mai mulţi social-democraţi pe care i-a considerat de încredere, printre aceştia fiind şi Paul Stănescu, unul din principalii aliaţi în luptele date în partid.

„La Paul Stănescu a fost la fel. Ma feresc să vorbesc rău despre Paul. Dar şi lui i s-a spun la fel. Domnnule, să preiei tu conducerea executivă a partidului. Trebuie să alegi între partid şi prieteni. Paul a avut o declaraţie la un moment dat: „Între prieteni şi partid, eu aleg partidul”. Ce să alegi tu? Se spune că e prieten cu nu ştiu cine, ba că e prieteni cu ruşii, ba ca nu”, a afirmat Liviu Dragnea.

Fostul lider al PSD nu a uitat nici de Viorica Dăncilă, fostă protejată a sa, pe care a impus-o pe lista pentru europarlamentare şi a trimis-o la Bruxelles, dar care până la urmă s-a întors împotriva sa. 

„Şi cu doamna Dăncilă reţeta era in felul urmator. Cu Liviu e o problema, nu se poate, e prea prins pe chestia asta cu serviciile. Şi eu zic să vă gândiţi doamna Dăncila, dumneata chiar sunteţi o femeie capabilă şi chiar ar trebui să vă asumaţi mai multă putere politică până la urmă. Lăsaţi că o să avem noi grija de el, o să fie condamnat şi gândiţi-vă să luaţi partidul”, a completat Dragnea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite